2777
2789
عنوان

از اونی که میگفتید هیچ وقت فراموشش نمیکنید چخبر

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 100 پست
هیچی اگه منظورتون رابطه هست که دروغ چرا بعد اون تو رابطه رفتم ولی خب نتونستم ادامه بدم و تحمل کنم بر ...

تلخه ... من تجربمو صفحه دوم گفتم ...

امیدوارم به زودی عشق رو کنار خودتون ببینید 

من شاید دیگه اون حس عشقی و دوست داشتن رو نسبت ب همسرم نداشته باشم ، ولی اینو مطمئنم ک شوهرم خیلی دوسم داره و عاشقمه 

ارزو میکنم جفتتون رو همین قدر زیبا پیدا کنید

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه ۱۰ روزه ک فهمیدم باید فراموشش کنم

روزای اول گیج بودم هنوز

الان بهترم،ی موقع هایی بغض میکنم،گریه میکنم،بابت حسرت کوچکترین چیزا ک موند ب دلم❤️‍🩹مطمئنم هیچکس اندازه من دوسش نداره🙃متنفرم از سرنوشتی ک ما به هم نمیخوردیم توش..‌.در کل خوشبخت بشه ایشالله🩷

ارزوهاتو فالو کن🙃💚مطمئن باش یروز بک میدن🙂

میگم برام مهم نیست ولی تاپیکتو دیدم اشکم دراومد

بعد چهار سال هنوز فراموشت نکردم پسرم 

کاربری واگذار شد به آنیتو🥱                                    تاپیک های برج نه به بعد برای من هستن💕                 نینی یار تعلیقممم نکن اه🌷🌷

امیدارم بیش از یکسال نشه خسته ام گاهی آرزو میکنم علم انقدر پیشرفت میکرد که یه قسمت هایی از خاطراتمون ...

غرق این باتلاق نشید

هر طور که بلدید خودتون رو بکشید بیرون از این جهنم

من چند ساله تو این وضعیتم افسردگی حاد افکار خودکشی اختلال خواب و هزار تا مرض دیگه

تو طول هفته هشتاد بار دچار فروپاشی روانی میشم

یه جایی تمومش کنید چون بعد یه مدت مثل من میشید

من رو آیندت ببین اگه با این روال بری جلو

الان اوضام خیلی داغونه و کاری هم دیگه از دستم ساخته نیست

کاربر آقا
بعید میدونم دیگه بتونم عاشق کسی بشم ...

زمان میبره

ولی بالاخره یه روزی ذهنت پاک میشه

در قلبت باز میشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
یه بنده خدایی بود می‌گفت تو دوران نوجوانی با کسی عهد بستم همیشه کنارش باشم حتی اسم بچه هامونم انتخاب ...

وسط این همه غم خنده به لبم آورد 🙂😂

کاشکی منم روزی اینجوری بشم 🥺

امروز همان فردایی است که دیروز منتظرش بودی
میگم برام مهم نیست ولی تاپیکتو دیدم اشکم دراومد بعد چهار سال هنوز فراموشت نکردم پسرم

نکنه منم نتونم؟نکنه اون عقد هم کنه من بازم پام گیر باشه🫠

ارزوهاتو فالو کن🙃💚مطمئن باش یروز بک میدن🙂
منم خودم ترکش کردم چون فهمیدم براش ارزشی ندارم

خیلی منو دوست داشت، عاشقم بود، اما خودم حال و هوای دیگه ای داشتم و قدرش رو‌ندونستم

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
تازه ۱۰ روزه ک فهمیدم باید فراموشش کنمروزای اول گیج بودم هنوزالان بهترم،ی موقع هایی بغض میکنم،گریه م ...

هع ..... من این حس تورو بعد کات تا ۳ سال داشتم 

زار میزدم براش ها 

شوهر بدبختمم میفهمید دوسش ندارم ، فکرم متعلق ب کس دیگس

تا شد از اون یارو متنفر شدم ، هنوز حرف عشق میشه یادش میوفتم ولی هیچ حسی بهش ندارم

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..