elssaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 2936 عنوان تا حالا شده انقد خراب شه همه چی که رها کنید 139 بازدید | 30 پست من الان تو این وضعیتمتلاش تلاش تو این مدت همه دنیام خاکستری بوداخرم هیچی کارم دادم به یکی اشغال داد بهم دیگم پولم رفت نمیتونم به کسی دیگه ای بدم به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم امروز | 03:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متولدماه10 عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 5532 مالی نه یبار روحی بدجور ضربه خوردم هنوز اثرش هست رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره
متولد_بهمن عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 19636 من الان حس میکنم ته دنیام نمیدونم چرا نمیشه آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حلشه :)
تمنای_وصال عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 221 به راه بادیه رفتیم و ننشستیم به باطلکه مراد خویش نیافتیم و به قدر وسع کوشیدیم🥲 🍁
دردانه_گل_بهشتی عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 775 اره دیگه واسم ارزش جنگیدن نداشت و مهم نبود چون ذوقم کور شد و دیگه خوشحالم نمیکرد
elssaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 2936 من همیشه میگم تحمل کنید چون روزای خوب هنوز نیومده... نمیخاستم نتیجش اینجوری شه سعی کردم بهترین تصمیم بگیرم ولی اینحوری شد به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم
elssaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 2936 از کارم دادم ب یکی متوجه نشدم یعنی چی؟ دادم برام انجام بده وقتم کم بود ترسیدم خودم نتونم استرس بگیرم ولی خوب نشد پول کمیم ندادم به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم
halgeyesabzzz عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 1103 ۱۰ساله تو تنش روحی هستماز روزی ک ازدواح کردم از ته دل نخندیدم ،دلم باهاش صاف نمیشه به حد تنفر رسیدهاصلا صداقت ندارهشرایط طلاقم اصلا ندارم لعنت به ازدواج فامیلی
elssaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 2936 ۱۰ساله تو تنش روحی هستماز روزی ک ازدواح کردم از ته دل نخندیدم ،دلم باهاش صاف نمیشه به حد تنفر رسیدها ... متاسفم خیلی مشکل اصلیتون چیه این حست از کجا شروع شد به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم
goldenmoon عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 9460 نمیخاستم نتیجش اینجوری شه سعی کردم بهترین تصمیم بگیرم ولی اینحوری شد فدای سرت. اینا هم بهای بدست آوردن تجربس
ya_hoseein عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 1595 ۱۰ساله تو تنش روحی هستماز روزی ک ازدواح کردم از ته دل نخندیدم ،دلم باهاش صاف نمیشه به حد تنفر رسیدها ... چرا عزیزم منم عقدم اینجوری ازم پنهون ماری کرده دیگه بعش اعتماد ندارم شرایط طلاقم ندارم من خالم بده
halgeyesabzzz عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 1103 ۱۰ساله تو تنش روحی هستماز روزی ک ازدواح کردم از ته دل نخندیدم ،دلم باهاش صاف نمیشه به حد تنفر رسیدها ... الان کاملا حس میکنم تو ی بن بستمحس خفگی دارماصلا نمیخام ببینمش دلم میخاد صبح تا شب تنها باشم یا باهاش جایی نرم چون هر جا میریم ی مشکلی پیش میاد با وجودش