2777
2789
عنوان

اگر یکیو خیلی دوس داشته باشید و

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 40 پست

دوست داشتن تنها شرط ازدواج موفق نیست که جانم

اخلاقش 

رفتار خانواده ش با همدیگه

تفکرش در مورد زندگی و آینده ش

نظرش در مورد جنس زن

خیلی چیزهای دیگه به جز علاقه و پول وسطه

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
من از همینش میترسم واقعا. بهترین روزای جوونیم به سگ دو زدن بگذره که بتونه یک خونه نقلی بخره. با پدرم ...

اسی ببین خوب فکر کن مسیرت خیلی خیلی سخته

اونم با این اوضاع اقتصادی 

حقیقت اینه تا چندین سال دیگه قراره چیز زیادی نداشته باشید و ببین میتونی با همش کنار بیای؟؟؟

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی ببین خوب فکر کن مسیرت خیلی خیلی سختهاونم با این اوضاع اقتصادی حقیقت اینه تا چندین سال دیگه قراره ...

البته که خدا کمک میکنه و بدسست میارین اما تا اون موقع ببین میتونی؟

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
اره به پاش میمونم و حتی خودمم در کنارش میرم سرکار زندگیمونو باهم بسازیم

منم حاضرم پا به پاش کمکش کنم و کار کنم اما زندگی ای که اون داره و قراره برام بسازه خیلی خیلی فرق داره با خونه بابام. یعنی زندگی خونوادگیشم خیلی فرق داره با ما. آدم پول پرستی نیستم ولی از خودم مطمئن نیستم تو شرایط سخت یوقت جا نزنم 

اسی ببین خوب فکر کن مسیرت خیلی خیلی سختهاونم با این اوضاع اقتصادی حقیقت اینه تا چندین سال دیگه قراره ...

اینش خیلی سخته همینجوریش از خیلی از خواسته هام کوتاه اومدم اما میبینم که خونوادش اصلا قصد حمایت کردن ندارن برای خرید جهیزیه 

اینش خیلی سخته همینجوریش از خیلی از خواسته هام کوتاه اومدم اما میبینم که خونوادش اصلا قصد حمایت کردن ...

کارتون خیلی سخته دیگه 🥲🥲

سطح پایین مالی یا فرهنگی؟

نظر خانواده ی من چیه؟

بنظرم مهم تر از پول، اینه که خانواده ی دوطرف از لحاظ فرهنگ بهم بخورن و باهم کنار بیان

و اینکه به عنوان یک دختر با کسی ازدواج نکن که دوستش داری، با کسی ازدواج کن که دوست داره

شوهرمن خودش بود ولباس تنش الان ما هستیم وسه تابچه وسه تاخونه وماشین و.....

البته چندسالرپیش اولین خونمون مسکن مهربودش که خریدیم ۱۲میلیون😅😅😅😅

حالا با ۱۲میلیون میشه یه سرویس خواب نوجوان گرفت 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
دوست داشتن تنها شرط ازدواج موفق نیست که جانماخلاقش رفتار خانواده ش با همدیگهتفکرش در مورد زندگی و آی ...

اره درسته. اون خیلی اصرار به ازدواج داره. البته که به نسبت چند سال پیش وضعش خیلی بهتر شده اما بازم قابل قبول نیست برای من. من دوست دارم وقت بخرم که یکم بهتر بشه اوضاعش امااا اون نمیتونه صبر کنه. منم نمیخوام پیش خانواده و فامیل سرافکنده بشم که بگن وضع زندگیش اینه و فلان. 

شوهرمن خودش بود ولباس تنش الان ما هستیم وسه تابچه وسه تاخونه وماشین و.....البته چندسالرپیش اولین خون ...

اون دوره خیلی فرق میکرد الان خیلیییییییی سختتتته واقعا ترسناک شده. با زور بازو هم نمیشه انگار