پولدار نباشه اما اهل کارو تلاش باشه بازم باهاش ازدواج میکنید؟ خونه نداشته باشه. خانواده تقریبا سطح پایین اما خیلی دوسش داشته باشید. لطفاً حرفای فرمالیته نزنید که اگر عاشق باشی دووم میاری با شرایطش.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اره به پاش میمونم و حتی خودمم در کنارش میرم سرکار زندگیمونو باهم بسازیم
منم حاضرم پا به پاش کمکش کنم و کار کنم اما زندگی ای که اون داره و قراره برام بسازه خیلی خیلی فرق داره با خونه بابام. یعنی زندگی خونوادگیشم خیلی فرق داره با ما. آدم پول پرستی نیستم ولی از خودم مطمئن نیستم تو شرایط سخت یوقت جا نزنم
دوست داشتن تنها شرط ازدواج موفق نیست که جانماخلاقش رفتار خانواده ش با همدیگهتفکرش در مورد زندگی و آی ...
اره درسته. اون خیلی اصرار به ازدواج داره. البته که به نسبت چند سال پیش وضعش خیلی بهتر شده اما بازم قابل قبول نیست برای من. من دوست دارم وقت بخرم که یکم بهتر بشه اوضاعش امااا اون نمیتونه صبر کنه. منم نمیخوام پیش خانواده و فامیل سرافکنده بشم که بگن وضع زندگیش اینه و فلان.