2777
2789
عنوان

من دوست ندارم میرم مهمونی کارکنم 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 48 پست

منم همین نظر رو دارم، فعلا عقدم ولی به همسرم میگم دوست ندارم کسی مخصوصاً خانوادت ظرف بشورن. همگی تعدادمون ۱۵ نفر میشه موقع دورهمی.

مادرش خیلی اذیت میشه همه جا بلند میشه ظرف بشوره یا دختراش. 

میگه اشکال نداره هر وقت اومدن بذار بشورن. منم گفتم بعدش خودت باید کمکم کنی بشوریم نه وسط مهمونی نه اونا.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همین نظر رو دارم، فعلا عقدم ولی به همسرم میگم دوست ندارم کسی مخصوصاً خانوادت ظرف بشورن. همگی تعد ...

اصلا اینگه وسط مهمونی تو آشپز خونه ظرف میخورن و نمی‌فهمم خب بزار مهمون بره بشور مگه سرتو میبرن؟🤦‍♀️زشته مهمون نشسته بقیه تو آشپزخونه مشغول کار

آره خب بعضیا این تفکرو دارن ک دیگ عروس مهمون نیس ک از خودمونه مث دختر خود آدم میمونه پس باید کار کنه ...

عروس هرگز جای دختر آدم و نمیگیره برای من که عروس هم جزو مهمونه حتی حساسیتش هم بیشتر و بیشتر باید تو این چیزا رعایتشو کرد

عزیزم من توضیح دادم دوست دارم کسی خونمم کار نکنه من خوشم نمیاد خونه کسی ظرف بشورم چون خودمم نمیاد کس ...

برا شما حتما نیست

ولی مهموناتون باید بیشعور باشن که ۴۰ نفر بشینن یا همون ۲۰ نفر اصن

بشینن لم بدن شما واسشون میوه چایی دور بگردونین

کمک کردن میتونه چیز بزرگی نباشه اصن که فشاری به کسی بیاد 

مثلا یه بشقاب تا اشپزخونه بردن برای هر فرد طوری نیست

ولی ۲۰ تا بشقاب تا آشپزخونه بردن برای میزبان خیلیه

بعدم میدونی چه وقت و زحمتی باید صرف کنی واسه همینکه کاری نکنن و شما خودت انجام بدی؟ چه مهمونی ای شد این؟

بعد من میگم ما چرا نباید به میزبان فکر کنیم؟

شاغل بود چی؟

یا مسن بود

یا دست تنها بود

یا بچه کوجیک داشت

و..

درست نیست کمک نکردن بهش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
برا شما حتما نیستولی مهموناتون باید بیشعور باشن که ۴۰ نفر بشینن یا همون ۲۰ نفر اصنبشینن لم بدن شما و ...

عزیزم متن و منو کامل میخوندی که مجبور نباشی این همه وقت بزاری من دارم راجب ظرف شستن صحبت میکنم بالا نوشتم من سفره پهن میکنم جمع میکنم ظرفا کار میچینم و...من خوشم نمیاد ظرف بشورم چون واجب نیست مهمون میره آدم ظرفشویی میشوره

بنظر من صاحب خونه باید از قبل تدارکات رو ببینه و وقتی مهمون بیاد فقط پیش مهمون باشه 

منم از مهمان انتظاری ندارم ولی جایی میرم کمک میکنم طبق عادت

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
عروس هرگز جای دختر آدم و نمیگیره برای من که عروس هم جزو مهمونه حتی حساسیتش هم بیشتر و بیشتر باید تو ...

بله منم میگم نمیگیره.ولی بعضیا تا بحث کارکردن میاد وسط عروسو مث دختر میبینن😅

با این طرز فکر صددرصد مادرشوهر خوبی میشید👌🏼

برا شما حتما نیستولی مهموناتون باید بیشعور باشن که ۴۰ نفر بشینن یا همون ۲۰ نفر اصنبشینن لم بدن شما و ...

کسی که شرایطش رو نداره مهمونی نگیره 

دعوت نکنه

یا دو تا دو تا دعوت کنه

ضمن اینکه پذیرایی و مهمونداری وظیفه ی زن نیست . وظیفه ی زن و شوهر هردو هست 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بنظر من صاحب خونه باید از قبل تدارکات رو ببینه و وقتی مهمون بیاد فقط پیش مهمون باشه منم از مهمان انت ...

اره خیلی خوبه من ظرفامو میچینم بعد رفتنشون میشورم باحوصله قبل اومدنشونم همه کارامو میکنم

عزیزم متن و منو کامل میخوندی که مجبور نباشی این همه وقت بزاری من دارم راجب ظرف شستن صحبت میکنم بالا ...

من حرفم شامل ظرف شستن هم میشد، بشقاب بردن اوردن مثال بود

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بله منم میگم نمیگیره.ولی بعضیا تا بحث کارکردن میاد وسط عروسو مث دختر میبینن😅با این طرز فکر صددرصد م ...

حالا خیلی مونده تعاون روز😅ولی خب ادم جوری رفتار میکنه که دوست داره باهاش رفتار بشه

اره خیلی خوبه من ظرفامو میچینم بعد رفتنشون میشورم باحوصله قبل اومدنشونم همه کارامو میکنم

دقیقا اینجوری خوبه

ولی واقعا دوست ندارم مهمون بلند شه بیاد ظرفارو بشوره منم میذارم واسه بعد مهمونی وخودم با مهمون میشینیم😁

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
کسی که شرایطش رو نداره مهمونی نگیره دعوت نکنهیا دو تا دو تا دعوت کنهضمن اینکه پذیرایی و مهمونداری وظ ...

بله وظیفه هردوعه ولی چه ربطی داره چون دوست داشتن دعوتت کنن و کنارشون باشی یعنی فقط باید مصرف کننده باشی و در خودت احساس مسئولیت نکنی که اندکی کمک بکنی بهشون؟