2777
2789
😂😂😂😂 اهل دلیا خدایی جایگاه من بودی تاالان تنها نبودی فک کنم

آره 

بچه دست و پای آدمو می‌بنده

اگه مثل شما بچه داشتم،محکوم بودم به آروم بودن

اما اگه میتونستم واسه خودم باشم قطعا یه مدت خیلی بهم خوش میگذشت

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره بچه دست و پای آدمو می‌بندهاگه مثل شما بچه داشتم،محکوم بودم به آروم بودناما اگه میتونستم واسه خود ...

دقیقا سر بچها باز آدم گیر میکنه نمیشه واقعا 

دقیقا سر بچها باز آدم گیر میکنه نمیشه واقعا

وقتی پای بچه وسطه باید منطقی باشی،نمیشه دنبال دلت بری.

امیدوارم یه همسفر خوب نصیبت شه که با هم کلی خوش بگذرونید 

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

آره بچه دست و پای آدمو می‌بندهاگه مثل شما بچه داشتم،محکوم بودم به آروم بودناما اگه میتونستم واسه خود ...

برنامه ریزی دقیق میخواد وقت ویژه باید برااین بچها گذاست فرصت نمیشه

وقتی پای بچه وسطه باید منطقی باشی،نمیشه دنبال دلت بری.امیدوارم یه همسفر خوب نصیبت شه که با هم کلی خو ...

مرسی گلم . واقعا درسته نمیشه بچه رو با چیز دیگه عوض کرد. 

ایشالا همسرت همیشه هوای دل و نفستو داشته باشه😄😅

بفروشید بیاید چون علاقه داری خوبه

شنیدم یه اسپری هست مخصوصا پنچر گیریه ،به درد شما نمیخوره؟؟؟؟در موردش شنیدید؟