2777
2789

منم تنبلی دارم دو ماهه قرص سیبل میخورم خونریزیم خیلی کم شده مطمئنم یه مرگم شده باز

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تنبلی دارم دو ماهه قرص سیبل میخورم خونریزیم خیلی کم شده مطمئنم یه مرگم شده باز

خدایا مازناچقدربدبختیم من معاینم انجام دادم گفت زخم داری آخه من چه گناهی کردم چرابایداین بالاها سرم بیاد😭دوتاسقطم داشتم

خدایا مازناچقدربدبختیم من معاینم انجام دادم گفت زخم داری آخه من چه گناهی کردم چرابایداین بالاها سرم ...

منم دو ساله اقدامم هیچی به هیچی

تنبلی شدید دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

منم دو ساله اقدامم هیچی به هیچیتنبلی شدید دارم

آخی عزیزم درکت میکنم خدا خودش مشکلتوحل کنه من خیلی حالم بده.بخدا حسودنیستم ولی ناراحت میشم ازکارخدا ناشکری نباشه جاریم دومین بچه شوبارداره بااینکه اصلا بچه داری بلدنیست ویه پسربی ادب داره همه روعاصی کرده.الان ۵ ماهشه به هیچکیم نگفته بارداره.ومنی که ۸ ساله درحسرت یه بچه سالمم خدابهم نمیده😭

آخی عزیزم درکت میکنم خدا خودش مشکلتوحل کنه من خیلی حالم بده.بخدا حسودنیستم ولی ناراحت میشم ازکارخدا ...

بمیرم برات 😭😭😭💔💔💔💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بمیرم برات 😭😭😭💔💔💔💔

خدانکنه عزیزم فقط خدا خودش حالمومیفهمه.الان دارم به تومیگم امروز چندباربغزموخوردم کسی نفهمه چقدرناراحتم دلم بدجورشکسته.پریودم نمیشه دل درد وکمردردشدیدم دارم بخاطرزخمم خدا چرا منو نمیبینه😭😭😭

خدانکنه عزیزم فقط خدا خودش حالمومیفهمه.الان دارم به تومیگم امروز چندباربغزموخوردم کسی نفهمه چقدرنارا ...

منم خسته شدم می‌دونم در مقابل عذابی که شما میکشی هیچی نیس ولی خسته شدم بعضی وقتا یهویی می‌خوام با خدا درد و دل کنم میگم خدایا ولی دیگه جون ندارم ادامه‌شو بگم چون می‌دونم کاری نمیکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم خسته شدم می‌دونم در مقابل عذابی که شما میکشی هیچی نیس ولی خسته شدم بعضی وقتا یهویی می‌خوام با خد ...

بخدا ازصمیم قلبم درکت میکنم ازخودم دیگه بدم میاد😭خداروشکرکه شوهرم ومادرشوهرم خوبن باهام ودرکم میکنن اگه اونا بدبودن وزخم زبون میزدن بهم مطمعنم دق میکردم😭

بخدا ازصمیم قلبم درکت میکنم ازخودم دیگه بدم میاد😭خداروشکرکه شوهرم ومادرشوهرم خوبن باهام ودرکم میکنن ...

خداروشکر 

آی وی اف امتحان نکردین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بخدا ازصمیم قلبم درکت میکنم ازخودم دیگه بدم میاد😭خداروشکرکه شوهرم ومادرشوهرم خوبن باهام ودرکم میکنن ...

چندماه یه باربذور بادارو پریودمیشم همیشه عفونت میگیرم ویاکیست دارم وهزارتادرد دیگع😭😭😭😭