2777
2789
عنوان

شوهربیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 86 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین من بیشترازشوهرم ازمامانش متنفرم میدونی چراچون تموم اخلاقای اونوداره چیزی ب اسم معذرت خواهی بلدن ...

با سیاست باید بسازیش مثلا بگی بجای مغذرت خواهی فلان خوراکیو‌برام بگیر یا چند بار جلو مادرشوهرت وقتی تنهایین بگو این اقا اینقد تو خونه خوبه من نمیفهمم اینجا میاد اخلاقش عوض میشه بهتره من دیگه باهاش نیام اینجا ینی به مادرشوهرت بگو. بازم بستگی داره به اخلاق و‌موقعیت ها

با سیاست باید بسازیش مثلا بگی بجای مغذرت خواهی فلان خوراکیو‌برام بگیر یا چند بار جلو مادرشوهرت وقتی ...

خدانسل خودشوبچه ناقصشومنقرض کنه اینقدسیاست داره همه فامیلاشون میشناسنش فقط باقربون صدقه واحترام باهاشون حرف میزنه اونام هرچی ملکه بگه همونه

انگیزه نمیخواست😃😃😃فقط تخمک دست منم نبود و خواست خدا😁ولی اگه میتونستم انتخاب کنم همین انتخابو میک ...

بعدبزرگ کردنشون راحته؟

من تواین ی دونه موندم بخداوقت نداذم یه ذره بخودم برسم

بعدبزرگ کردنشون راحته؟من تواین ی دونه موندم بخداوقت نداذم یه ذره بخودم برسم

نه خیلی سختی کشیدم خدایی  بچه داری بقول ددستم فقط ۱د سال اول سخته😁

من از این لحاظ مشکلی نداشتم که بخودم برسم در هر شرایطی یه زمانی برا خودم اختصاص میدادم  اینا  الانم نسبتا بزرگن دیگه زحمتشون کمتره ولی مشکلات بیشتر 

ببین من بیشترازشوهرم ازمامانش متنفرم میدونی چراچون تموم اخلاقای اونوداره چیزی ب اسم معذرت خواهی بلدن ...

حاصل تربیت مادرشه 

فعلا بگیر بخواب فردا با ارامش باهاش خرف بزن عزیزم

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست