2777
2789
عنوان

خانمای با سلیقه بیان

129 بازدید | 22 پست

سلام خانوما بیاین بگین شما کارای خونتونو چجوری میکنین من دوتا پسر دارم هر روز فقط میتونم سالن و اشپزخونه رو تمیز کنم الان امشب خابیدن سه ساعته رفتم اتاقارو تمیز کردم  بیاین بگین شما چیکار میکنین چجوری تمیز میکنین میخام ببینم من تنبلم یا واقعا نمیشه هم شاغلا بگن هم خونه دارا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانه دارم، یه پسر 5 ساله دارم، اهل ریخت و پاش و کثیف کاری نیست، شوهرم صبح میره شب میاد، هر سه روز یه بار جاروبرقی میکشم و همه جارو گردگیری میکنم، هرروزم کمی نظافت جزئی میکنم، خونم اکثرا مرتب هس، نمیذارم هیچی رو مبل یا رو زمین یا رو میز، نهار خوری باشه، به شدت حساسم، همه وسایلام رو همیشه سرجاشون میذارم فوری، یه ثانیه هم نمیذارم وسیله رو زمین بمونه، شاغلم بودم همین بودم قبلا 

خانه دارم، یه پسر 5 ساله دارم، اهل ریخت و پاش و کثیف کاری نیست، شوهرم صبح میره شب میاد، هر سه روز یه ...

خوب من ک صبح پا میشم باید لباسارو اسباب بازیاشونو جمع کنم از توی کل خونه بعد جارو و گردگیری نهار درست کنم بدم بخورن باز کثیفه ینی پیر شدم پیر

خوب من ک صبح پا میشم باید لباسارو اسباب بازیاشونو جمع کنم از توی کل خونه بعد جارو و گردگیری نهار درس ...

هم اینکه دوتا بچه داری، هم اینکه احتمالا اهل ریخت و پاش هستن، اینجوری کمی سخت میشه مرتب موندن خونه، چون هرروز باید چندین بار ریخت و پاش بچه هاتو جمع کنی 

شاه کلید حل این مشکل اینه که در مرحله اول از ریخت و پاش زیادی خونه جلوگیری کنید 

بچه ها هم باید قانون داشته باشن 

هر وسیله ای میارن دوباره ببرن بزارن سر جاش((این کمی زمان بر هست))

اگر بعد هر وعده غذا ظرفها شسته بشه 

آشپزخونه کمتر بهم ریخته و کثیف میشه 

گاهی خود ما حواسمون نیست 

یه وسیله رو که استفاده میکنیم 

همون لحظه سر جاش قرارش نمدیم و این هم باعث بهم ریختگی خونه میشه 

موقع پخت غذا ،ظرفهایی که کثیف میشه رو باید همون لحظه شست وگرنه بعد غذا آشپزخونه و سینک روز محشر میشه 

کلا از کثیف شدن و بهم ریختگی و جابه جایی وسایل باید جلوگیری کرد که همش مجبور نشیم چند ساعت وقت بذاریم برا جمع کردنشون دوباره

شاه کلید حل این مشکل اینه که در مرحله اول از ریخت و پاش زیادی خونه جلوگیری کنید بچه ها هم باید قانون ...

خدایی اره ولی باورت میشه  انقدر خسته میشم ک توان ندارم دیگه چیزیو سرجاش بذارم

خوب من ک صبح پا میشم باید لباسارو اسباب بازیاشونو جمع کنم از توی کل خونه بعد جارو و گردگیری نهار درس ...

خب عزیزم براشون برنامه بزار 

موقع خواب اول باید لباس ها و اسابربازیهاشون رو جمع کنن 

بعد مسواک و خواب 

من که موقع خواب اگر چیزی رو زمین باشه و خونه بهم ریخته باشه خودمم بهم میریزم 

صبح بیدار بشیم هم غذا هست 

کارای دیگه هست 

خب عزیزم براشون برنامه بزار موقع خواب اول باید لباس ها و اسابربازیهاشون رو جمع کنن بعد مسواک و خواب ...

پسرام کوچیکن یکی پنج سال یکی یک سالو نیم 

پسر بزرگم کمک میده اما ی وقتا میگه چرا. داداش میریزه من جمع کنم من خستم اونم میزنه زیرش