2777
2789
عنوان

یه دوستی دارم دائم هر چند روز میره بصره

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 125 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشون عزمش جزم کرده به سمت خوشبختی خخخخخ

من وضیفه انسانی و نوع دوست بودن رو مقابل استاتر انجام دادم کاری که از دستم یر میومد هشدار و نصیحت بود نه من بلکه خیلی دیگه از کاربرا هم گفتن دیگه نادیده گرفتن این همه نصیحت از ذهن ها و تفکرات مختلفی که در این مورد اتفاق نظر دارن فکر نمیکنم کار عاقلانه ای باشه ولی از قدیم گفتن صلاح ملک خیش خسروان دادند و تمام

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

عراقی ها برای ما می‌جنگیدن ؟؟من که تو عمرن همچین چیزی نشنیدم

خیلی چیزا رو ادم ممکنه نشنیده باشه 

دلیل نمیشه انکار کنه بدون تحقیق

https://www.mehrnews.com/news/5313387/%D8%B9%D8%B1%D8%A7%D9%82%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D9%BE%D8%B1%DA%86%D9%85-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D9%86%DA%AF%DB%8C%D8%AF%D9%86%D8%AF

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
نه مگه حتما باید عرب باشمدوستمم فارس خاهرش دبی ازدواج کردالان خودشم با یکی تو دبی دوست هس.

تورو خدا هرچی شد بیا به ما بگو امیدوارم خوش خبر باشی امیدوارم عینک خوش بینی که زدی همینجوری بمونه برات تا اخر

[QUOTE=362289582]من دست عرب جماعت مرغ نمیسپارم چه برسه بهشون دختر بدم یا خودم زن عرب بشم با احترام ن ...

عزیزم من عرب ایران و نگفتم مثلا شهر های جنوبی کشور چون میدونم با وجود اختلاف زبان و پوشش ۱۸۰ درجه بازم هم فرهنگ و مسلکن

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

سپاه بدر هم که عراقیایی بودن که مهاجر توی ایران بودن و تو جنگ هشت ساله برای دفاع از ایران شهید هم دادن 

تازه جنگ هشت ساله جنگ ایرانیا با مردم عراق نبود

با حزب بعث بود که به خود عراقیا هم کلی ظلم کردن

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

بله یه سری عراقی با خانوادهاشون به سمت ایران فرار کردن و به استخدام دولت ایران دراومدن مث نورالدین تو فیلم طوبی که عراقی بود ولی طرف ایران گرفته بود 

فک کنم شهید ابومهدی المهندس که همراه حاج قاسم شهید شدن هم در جنگ ۸ ساله طرف ایران جنگقدن

تورو خدا هرچی شد بیا به ما بگو امیدوارم خوش خبر باشی امیدوارم عینک خوش بینی که زدی همینجوری بمونه بر ...

فعلا تا ببینم چی بشه چون اخه این دوستم که گفتم میگه چند بار تو بصره رل زده و اینا

برام عجیب بود چرا هنو بلایی سرش نیوردن