2777
2789
عنوان

یه دوستی دارم دائم هر چند روز میره بصره

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 125 پست
استادیومشون که تازه ساخته و بسیار پیشرفته تو کل عراقه دوستت بفرس برا تحقیق محلشون معمولاعراقیا زود ا ...

من دوستم سنش ازمن ده سال بزرگتر بود با یه عراقی صیغه کرده بود. بعد همین مرتیکه تو عراق زن داشت با دوتا دختر بزرگ. همشون لاشین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه از این راحت تر میخای از اول صبح تا عصر باهاش باشی خوزستان که پولدار زیاد داره

پولداری که مد نظرمه رو نداره😂

این هم خوشگل و قد بلند و بور و خوشتیپ و پولدار و تحصیل کرده و چمیدونم ماشینش خارجی و عالی از همه لحاظ عالیهههههه

من دست عرب جماعت مرغ نمیسپارم چه برسه بهشون دختر بدم یا خودم زن عرب بشم با احترام نصیحتی کاملا خواهرانه اینجا بلایی سر کسی بیاد شده زیر سنگم باشه پیدا میکنن رسیدگی میشه مجازات میکنن اینا به کنار بقیه کاربرا هم گفتن منم میگم عراق کشور بی قانونیه باور کن تو خیابون سر ببرن جلو مامور قانون یک روز یک ماه میره زندان با پول آزاد میشه جیک کسیم در نمیاد علکی بخاطر یه علاقه احمقانه مجازی خودتو و تو دردسر نندازه عرب جماعت سر و ته یه کرباسن ازشون فاصله بگیر فرهنگشون خیلی اعصاب خوردکنن

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

من دوستم سنش ازمن ده سال بزرگتر بود با یه عراقی صیغه کرده بود. بعد همین مرتیکه تو عراق زن داشت با دو ...

منم منظورم همین بود  پس فکر کردی براچی هی میان ایران بخصوص جووناشون تا راحت هر غلطی که خاستن بکنم کسی هم نفهمه 

عراقی ها برای ما می‌جنگیدن ؟؟من که تو عمرن همچین چیزی نشنیدم

من پدربزرگم جانباز اون موقعه اسیر بود عراق ۸ سال تعریف میکنه میگه که ایرانی داشتن که میومد جانبازا رو کتک میزد در واقع این ایرانیه طرف عراقیا بوده

ولی اینکه عراقی طرف ایرانی بوده باشه نشنیدم