2777
2789
عنوان

یه دوستی دارم دائم هر چند روز میره بصره

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 125 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر خوب رفتن اونجا ینی از ایران خارج شدن درسته کلش 1ساعت راهه ولی نرو بگو من خط قرمز دارم انشالله اگه به صلاحمون بود و اینده خانومت شدم میام بزار ببینی چی میگه

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین من وکیل شم 🌷
نکنه بری بش بگی کسی مثنمیدونه ای خدا از دست تو یه پسر ک اهل دویت دختره بنظرت اونحا دوست دختر نداره ن ...

فالویینگا پیجش چک کردم دختر فالو نکرده بود از این بابت حس خوبی ازش گرفتم که شاید اهل دختر بازی نیس😂😂😂

تورو خدا دیگه کسی به این دخترخانم نگه نره بزارید برید بزارن ک و ن ش تا بفهمه دیگه هی تایپینگ نزنه می ...

چقد بی ادبی متاسفم

من سوال کردم ببینم کسی رفته از شرایط اونجا خبر داره چطوره یا نه

متاسفم واستون

چقد بی ادبی متاسفممن سوال کردم ببینم کسی رفته از شرایط اونجا خبر داره چطوره یا نهمتاسفم واستون

هزاران نفر بهت گفتن خودتو زدی نفهمی  دیگه تاپینگ نمیخواد  بعدا علت عصبانیت منو می فهمی میگی وای اون خانم چرا اون روز عصبانی شد 

خب اینکه اومد اینجا میخوره باادب باشه دس درازی نکرد چندین بارم اومد مودب بود و کاری نداشت حتا حرفا ب ...

چند سالتونه

صلواتکدومتون معجزه کرد یدونه واسه دخترم میفرستید؟ یدونه واسه دخترم بفرست لطفا واسه خوشبختیش واسه انسان بودن و موفق بودنش 😍امیدوارم به همه آرزوهای خوبت برسی...از وقتی ازتون خواستم واسه موقعیت کاری من و همسرم صلوات بفرستید خیلی خوبتره همه چی ...واقعا ممنونم...خدایا شکرت

نرو و تمام دلت میخواد بری با خونوادت برو بگرد 

صلواتکدومتون معجزه کرد یدونه واسه دخترم میفرستید؟ یدونه واسه دخترم بفرست لطفا واسه خوشبختیش واسه انسان بودن و موفق بودنش 😍امیدوارم به همه آرزوهای خوبت برسی...از وقتی ازتون خواستم واسه موقعیت کاری من و همسرم صلوات بفرستید خیلی خوبتره همه چی ...واقعا ممنونم...خدایا شکرت
میخوای با یه عراقی ازدواج کنی من هنوز سر جنگ ایران و عراق که صحنه های فیلما میبینم دلم ازشون چرکه

از عراقیا بودن کسایی که سمت ما بودن و برای دفاع از ایران جنگیدن 

از ایرانیام بودن کسایی که طرف عراق میجنگیدن 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
هزاران نفر بهت گفتن خودتو زدی نفهمی دیگه تاپینگ نمیخواد بعدا علت عصبانیت منو می فهمی میگی وای اون ...

خب منم میترسم بخام برم تا حالا نشده اینکارو کنم همیطور برام سوال شد راجب اونجا بدونم گفتم شاید کسی رفته میدونه اوضاع چطور