2777
2789
عنوان

چجوری نمی‌ترسید بچه بدنیا میارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1396 بازدید | 141 پست
یع دختر 13 ساله برای شوهرم عشوه میاد باورت میشه؟قدش اندازه منه ببخشی بخدا سینه هاش دوبرابر منعیه لبا ...

دختر ۱۳ ساله چیه که عشوه ش چی باشه 

دلیل اینهمه عصبی بودن هم طبیعی نیست مگر اینکه شوهر مورد داری داشته باشی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یع دختر 13 ساله برای شوهرم عشوه میاد باورت میشه؟قدش اندازه منه ببخشی بخدا سینه هاش دوبرابر منعیه لبا ...

مگه شوهرت چند سالشه 😐 وایی خدا اینا چرا اینجوری شدن

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️
شوهرم 26

وایی 

دختره رو بیرون دیدی یا اشناس 

بعد گفتی این مثل مادرشه مگه مادرش چیکار میکرد 

هنگ کردم بخدا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️
چرا

هر چقدر بخاهی نسبت به این چیزا واکنش نشون بدی اذیت میشی

چون نمیتونیم جلوی این جماعت وایسیم

راز ارامش درونیت تو بیخیالی هست

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

رفته پیام داده به شوهرم شوهرم مسخره میگرفت

کاش درست توضیح بدی اسی 

دختره کیه از کجا شماره شوهرتون داره چه ربطی به مادرش داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40