2777
2789
عنوان

این قد و وزن برا دختر دو ساله خیلی کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 35 پست
من وزن پسرمو تازگی نکشیدم ولی اصلا غذا نمیخوره دوسالو ۴ماهشه روان برام نزاشته هر راهی بگی میرم اصلا ...

عزیزم تاجایی که ممکنه نذار کلوچه و شیرینی جات بخوره یعنی یجوری بچه رو سیر میکنه که دو روزم غذا نخوره براش مهم نیست و انرژی زا هم هست

البته سیری و انرژی مضر نه مفید چون هیچ خاصیت غذایی نداره

شیرم که بهش میدی توش آب زیاد بریز یا با ادویه ای چیزی طعمشو بد مزه کن از چشمش بیوفته

البته مواظب باش با چیزی قاطی نکنی که ترکیبش خطرناک باشه واسش

اکانتی برای درد و دل های دو خواهر❤👭❤
حالا بهداشت گفت وزنش خوبه ولی قدش کمه

بهداشت خیلی عذر میخوام بیخود کرده. حتما ببرش دکتر عزیزم که خیالت هم راحت شه. من اولش ننوشتم اما الان میگم‌. دختر من ۱۸ ماهشه و ده کیلوعه. دکترش گفته بود وزنش یه کمی پایینه. آزمایش نوشت. مشکلی نداشت‌، گفت خب اشکالی نداره.

ولی وقتی هفتهٔ پیش تب کرد و بردیمش دکتر، دکتر بیمارستان خیلی شاکی شده بود که چرا وزن بچه‌تون انقدر کمه؟ وقتی دید آزمایش دادیم و خوب بوده، آروم شد. 

پس این وزن برای کوچولوی شما که دوسالشه هم قطعا یه مقدار کمه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تاجایی که ممکنه نذار کلوچه و شیرینی جات بخوره یعنی یجوری بچه رو سیر میکنه که دو روزم غذا نخوره ...

امروز استثناان کلوچه خورد جون نداشتم پریود بودم بهش کلوچه دادم وگرنه بخدا پیراشکی و کیک کم سیرین خودم میپزم دخترم اصلا اینجوری نبود رادمهر پدر مو در اورده،اره باید شیر و یه کار کنم کم بخوره راس میگی

خونه رو میزاره رو سرش حتی شب ک میخوابه میخوره صبح ساعت ۶پامیشه میخواد یعنی انگار هنوز شیر مادر میخور ...

شیر تمام نیازهای بدنشو دیگه تأمین نمیکنه. غذا نخوردن ضعیفش میکنه عزیزم. حتما باید الان غذا بخوره.

من وزن پسرمو تازگی نکشیدم ولی اصلا غذا نمیخوره دوسالو ۴ماهشه روان برام نزاشته هر راهی بگی میرم اصلا ...

داداش منم همینه الان یه هفته‌س ترک کرده شیرو هشت سالشه😂

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

بهداشت خیلی عذر میخوام بیخود کرده. حتما ببرش دکتر عزیزم که خیالت هم راحت شه. من اولش ننوشتم اما الان ...

پس به امیدخدا حتما میبرمش 

دعا کن مشکلی نداشته باشه

اکانتی برای درد و دل های دو خواهر❤👭❤
نگووووو ۸سال؟وزنش خوبه؟؟

آره خیلی بد غذاس تا الان میوه نخورده ماست نخورده می‌دونم الان میگین چرا نمیدیم و فلان ولی واقعا هر کار بگین کردیم ولی نمیخوره عق میزنه گریه می‌کنه نمیخوره غذای مورد علاقه‌ش فقط املت و تخم مرغ آب پزه که خیلی دوست داره با اشتیاق میخوره

آره قد و وزنش خوبه یه خواهر دو قلو داره ماشالا همه چی میخوره ولی از داداشم لاغر تره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

شیر تمام نیازهای بدنشو دیگه تأمین نمیکنه. غذا نخوردن ضعیفش میکنه عزیزم. حتما باید الان غذا بخوره.

بله درسته همون شیر هی مقوی کردم با پودرسنجدو سیره و اینجور چیزا بیشتر بهش مزه داده باید یه چند وقتی سعی کنم ترکش بدم متاسفانه یا خوشبختانه بچه هام شیر ب شیر شدن واقعا داغون شدم باید صبرمو ببرم بالا ک ترکش بدم

براش سوپ بپز. توش سینهٔ مرغ یا گوشت، انواع حبوبات، یه کم سبزیجات، کدو، حتما حتما هویج و کمی برنج بریز. از هر کدوم یه ذره که سوپ زیاد نشه و فرداش دوباره تازه بپزی. ادویه هم بزن و یه کم ترشش کن که خوشش بیاد. از روزی چند قاشق شروع کن. صبح ۶ صبح شیر بخوره، هشت صبحانه که میتونه فرنی یا سرلاک یا چیزی توی این مایه‌ها باشه. ۱۰ صبح مولتی و آهن رو بهش بده. ۱۲ همون سوپو. هر مقدار که میلش میکشه. بیشتر مجبورش نکن. بعد بذار سر سفرهٔ ناهار حتما کنارتون باشه و با غذای ناهار که پختین برای خودتون بازی کنه. اگه چیزی خورد که چه بهتر. ولی حتما قبلش ناهتر خودشو بهش داده باشین.

دوباره عصرونه میوه بده یا خرما و چیزهای اینجوری. آب میوه هم میتونی بگیری و بدی. ماست، فرنی و... هر چی دوست داره.

بازم شام سوپ و بعدش کنار خودتون غذا بخوره. آخر شب داره میخوابه شیر بخوره بخوابه.

اگه غذاهاشو خورد، بعد از هر وعده غذا تا روزی دو لیوان شیر هم بخوره اشکالی نداره. بیشتر اصلا نده.

به خدا خوابم می‌اومد، ولی دلم سوخت گفتم بنویسم اینا رو برات.

آره خیلی بد غذاس تا الان میوه نخورده ماست نخورده می‌دونم الان میگین چرا نمیدیم و فلان ولی واقعا هر ک ...

اصلا موندم تو این بچه های نسل جدید ک چرا انقد اذیت کنن !من دارم تجربه میکنم قشنگ درک میکنم چی میکشید از دستش🥺🥺

بله درسته همون شیر هی مقوی کردم با پودرسنجدو سیره و اینجور چیزا بیشتر بهش مزه داده باید یه چند وقتی ...

عزیزم صبح که پا میشی، سریع این سوپو بذار آروم تا شهر میپزه. حق داری عزیزم. بچهٔ شیر به شیر داشتن خیلی سخته. واقهچعا خدا قوت. ازین سوپ که گفتم به بزرگه هم بده. خیلی خوبه.

اصلا موندم تو این بچه های نسل جدید ک چرا انقد اذیت کنن !من دارم تجربه میکنم قشنگ درک میکنم چی میکشید ...

منم تو بچگی همینطوری بودم ولی از یه سنی به بعد همه چی خوردم الان 20 کیلو باید لاغر کنم😂من بچگیم فقط سیب زمینی آب پز می‌خوردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

براش سوپ بپز. توش سینهٔ مرغ یا گوشت، انواع حبوبات، یه کم سبزیجات، کدو، حتما حتما هویج و کمی برنج بری ...

الهی خیر ببینی ممنونم گلم اینکارارو میکنم حتما میگم گیسوم اصلا اینجوری نبود این اقا رادمهر از ۳ماه پیش اعتصاب کرده !بازم ممنونم