2777
2789
حالا پس فردا هزاران مشکل پیدا کردی متوجه میشی نباید با این آدم خطرناک بمونی

طااق نمیده بارها رفتم برا جدایی طلاق نمیده 

من روحم آسیب دیده من بهش اعتماد ندارم ازش میترسم 

چیزی تو خونه از شرش درامان نیست همه چیو شکونده

شاید چون به سختی تونسته بوده گوشی بخره به خاطر همین عصبی شده

کلا نداره  گفتم که خرج دو نفر در توانش نیست 

ازدواج کردم گوشی نخرید برام قدیمی خودم داشتم دزدین ازم 

ذیگه بعد سه سال گوشی خرید برام صحفه یه خط برداشته چیزی نشده که باید به من بگه بی لاقت 

گوشی 7 ملیون بوذ 

الان پدرم 21 ملیون گوشی خرید برام من تو همچین خانوادیم که که چیزی بشکنه یا خراب بشه 

درستش میکنن یا با بهتر جایگزین میکنن چون از روی دشمنی که نشکستی اتفاق بوده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون پشتوانه ندارم چون از نگاه مردا بعد طلاق میترسم از شوهرم که میگه بری هرجایی میام میگیرمت گردنت رو ...

عزیزم نمیدونم چه جاهایی هست که از خانم هایی مثل تو حمایت میکنه 

خودت تحقیق کن

برو یه جایی که ندونه کجایی

حتما جداشو

زندگیتو . نفسای قشنگتو حروم این ادم نکن خودککشی چیه

اونی که باید خودکشی کنه این مرد شیطان صفت بی خداس

کاش کتک میزد یه کاریی میکنه از زدن بدتر با زبون تلخش دنیا به کامت تلخ میکنه بی پوله نداره خرج دونفر ...

همه اینایی که گفتیو من دارم همشو شوهرم ۱۱ ساله زنشم یه لباس نگفته ببرتم برام بخره هرچی میخرم پول داداشمه که بهم هر ماه پول میده 

همه اینایی که گفتیو من دارم همشو شوهرم ۱۱ ساله زنشم یه لباس نگفته ببرتم برام بخره هرچی میخرم پول داد ...

خانوادنمم وضع خوبی دارن ولی من ازون چیزی قبول نمیکنم 

شوهرم در حقشون بده درسته جلو اونا بروز نمیدم وبی خودم میدونم شوهر یک زره شعور نداره برای خانوادم 

از طرفی عادت میکنه خانوادم خرج بذه 

عزیزم نمیدونم چه جاهایی هست که از خانم هایی مثل تو حمایت میکنه خودت تحقیق کنبرو یه جایی که ندونه کجا ...

داداشم چندسالیه رفته خارج کشور میگه جدا شو ولی من تحمل رفتارا خونه بابامو ندارم به شوهر بی همه چیزم میگم هیچی ازت نمیخوام فقط بیا توافقی جدا بشیم نمیکنه میگه میخوام عذابت بدم 

بزارم راحت بری 

دعایی برای سردی نیست خودش بره درخواست طلاق بده من خستم همین روزلست خودمو خلاص کنم راه پز و پیش ندارم بریدم

شب تا دیر وقت با رفیقاشه بهش بگی کجایب دروغ میگه  هیچ جایی نمیره نه منو نه بچهامو به بدبختی تابستون یه قرعه خونگی دراومد اسمم رفتم بینیمو عمل کردم بعد چند شب پیش زیر کتک خونریزی کرد کلا زندگی میخوام ولی همش زهر مارم میکنه بریدم

خانوادنمم وضع خوبی دارن ولی من ازون چیزی قبول نمیکنم شوهرم در حقشون بده درسته جلو اونا بروز نمیدم وب ...

عمرت رو حیف نکن هنیشه جوون نیستی مثل من نکن بارها بهم گفتن همیشه جوون نیستی بهش فرصت نده آدما عوض نمیشن