دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
فکر کنم خیلی سخت باشه کنار اومدن با همچین آدمی فکر کن تو باید مردونه رفتار کنی و هی ناز بکشی ....
💖مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو میکنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
من نمیتونم چون از مردی خوشم میاد که حامی باشه گنده باشه دعوایی باشه نمیدونم چجوری بگم ولی مرد باشه با یکی اگه بحثم شد یکی تو خیابون بهم تیکه انداخت مثل یک مرد بره دهنشو جر بده نه یک بچه ننه کوچولو که تا یک چیزی میشه چتمونو دو طرفه پاک کنه قهر کنه جوابمو نده
جمله دومتو دوست دارم با آب طلا بنویسم حرف نمیزنه نمیگه چرا ناراحته نمیگه چه محبتی میخواد
دقیقن بابام همین شکلی بود و هست، الان که 60 سالشه پیر کل خانواده رو درآورده، انقد دنبال جلب توجه بود، عین بچه، قهرهای بیخودی، هنوز که درست نشده، عقد نیستی برو دنبال زندگیت، خیلی خیلی سخته با همچین آدمی که هر دقیقه قهرش به راه هست و دنبال اینه که بری لوسش کنی و اونم هی ناز و ادا کنه