2777
2789

من نزدیکه دوساله ازدواج کردم یک  سالو نیم عقد بودم الانم چند ماهه عروسی کردم اول ها خیلی برام تازگی داشت شوهرم ولی الان حس میکنم یکم عادی شده برام شما هم اینجوری شدید؟میترسم هر چی بگذره بدتر بشه این حس مزخرف دوست داشتم برام همیشه عین روز اول تازگی داشته باشه نمی‌دونم بخاطر یکسری بدی هایی که مادرش در حقم کرد اینطوری شدم یا طبیعی هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سه ساله ازدواج کردم 

تازگی نداره اصلا شوهر نباشه یه گربه باشه آدم هر روز ببینه عادت می‌کنه بهش ...منم فقط بهش عادت دارم

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

بیست ساله ازدواج کردم هر موقع میره سفر چند روز میاد دلم براش یه ذره میشه خونه رو تمییز میکنم به خودم میرسم غذای مورد علاقشو میپزم  حتی ظهر یه خرده کارش طول بکشه یا ترافیک گیر کنع دلم میخاد زودی بیاد خونه . قهر و ناراحتی هم داشتیم دعوا هم داشتیم ولی بی احترامی نداشتیم ازدواجمون هم سنتی بود 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
من سه ساله ازدواج کردم تازگی نداره اصلا شوهر نباشه یه گربه باشه آدم هر روز ببینه عادت می‌کنه بهش ... ...

پس چرا ازدواج کردی برای عادت کردن‌بهش؟گربه میگرفتی بهتر نبود🤔😂

۱۳ سال ازدواج کردم عین روز اول شوق دیدنش رو دارم

شاید شما هم دهه شصتی مقاوم و صبور و بی کینه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
پس چرا ازدواج کردی برای عادت کردن‌بهش؟گربه میگرفتی بهتر نبود🤔😂

عزیزمممم این چه حرفیه 😂😂گربه مگه می‌تونه جای شوهرو بگیره منظورم اینه که اونجوری نیستم مثل روز اول ذوق کنم و اشتیاق داشته باشم عادت کردم که ساعت هشت شب از در بیاد تو ...مثل بیشتر خانوما

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

من ۵ ساله عروسی کردم آرزوم بمیره ازش متنفرم

نگو اینجوری