2777
2789
ولی متاسفانه شوهرم دهن بین

نه من شوهرم دهن بین نیس..اگه من باهاشون قهر باشم دیگه اونم نمیره خونشون یا زنگشون نمیزنه.شهرم‌ پدرو مادرش فوت شده ..باکشی از خانوادش کلا رفتو اومد نداشتیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دنیا ارزش نداره آشتی کن گلم

اخه میدونی خیلی بهم‌ چیزا گفتن...اگه اشتی کنم دیگه همیشه بهم متلک میندازن.میگن دیدی محلش نذاشتیم خودش اومدو رفت..واقعنم همینارو میگن مطمئنم‌

اخه میدونی خیلی بهم‌ چیزا گفتن...اگه اشتی کنم دیگه همیشه بهم متلک میندازن.میگن دیدی محلش نذاشتیم خود ...

اصلا حرفها و فکرای بقیه واست مهم نباشه. تو بخاطر  شوهرت و رضای خدا باهاشون آشتی کن اینا عمه بچه هات هستند هر کار بکنی بهشون وصلی 

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
اصلا حرفها و فکرای بقیه واست مهم نباشه. تو بخاطر شوهرت و رضای خدا باهاشون آشتی کن اینا عمه بچه هات ...

اخه خودشون اصلا بهم محل نمیذارن...ی بچه ۱۸ماهه دارم اصلا واسشون مهم نیس‌..یکاری باهام کردن ک دلم میخاد خفشون کنم..میدونی بهم میگفت نذار پتتو بریزم روآب..درصورتی ک خودش میدونه من هیچ کاری نکردم.خیلی حرفای بدی بهم زد خیلیییی بد

من اگه مقصر باشم حتما عذرخواهی می کنم چرا باید این عذاب با خودم اینور و اونور ببرم. حرفای بقیه هم برام مهم نیست. 

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
من اگه مقصر باشم حتما عذرخواهی می کنم چرا باید این عذاب با خودم اینور و اونور ببرم. حرفای بقیه هم بر ...

خوده خاهرشوهر مجردم آتیشو روشن کرد..خیلی پاچه پارس..بخدا هرچی گفت من نگاش کردم آخرشم بهم نذارپتتو بریزم رو آب..بفرستمت خونه مامانت

اخه خودشون اصلا بهم محل نمیذارن...ی بچه ۱۸ماهه دارم اصلا واسشون مهم نیس‌..یکاری باهام کردن ک دلم میخ ...

بالاتر از اینه که مادرشوهرم بهم گفت ج ن د ه ولی من رفت و آمد کردم طوری شدم که حرف هیچ کس واسم مهم نیست. نباید بزاری حرفها روی ذهنت اثر بزاره خودتو دست بگیر و به خودت آرامش بده

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
بالاتر از اینه که مادرشوهرم بهم گفت ج ن د ه ولی من رفت و آمد کردم طوری شدم که حرف هیچ کس واسم مهم نی ...

من پدرشوهر و مادرشوهرم فوت شدن..اگه مادرش بهم‌ چیزی میگفت هیچی نبود میگفتم بزرگتره...ولی این خیلی عوضیه اصن اگه بدونی چیکار میکرد..همش با من لج بود..انگار من هووش بودم