2777
2789
عنوان

ماجرای عشق و عاشقی سمیِ داییم🤣🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 37 پست
دختر نبوده ، زن هم نبوده ج*نده بوده

دقیقا بخدا 

واقعا بد زمونه ای شده ادم از همه میترسه

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=362281178]اره خیلی همش میگه دیگ دختر خوب گیر نمیاد داغون شده از لحاظ روحی😂[/QUOT

حلا از فردا همین دو سه تا پسر ساده ام که هست با کارای این دخترای جیندا سنگ دل میشنو میفتن دنبال لاشی بازی دور از جون داییت البته

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو

وااااای ببخشید حالم بهم خورد بعد میگن قضاوت نکنید شما ک تو موقعیت هم جنستون نبودیدمتوجه نمیشن خیانت ...

والا هرکی گفت قضاوت نکنید زر زد دیگ این هرزه هارو قضاوت نکنیم کیو قضاوت کنیم؟

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

[QUOTE=362281178]اره خیلی همش میگه دیگ دختر خوب گیر نمیاد داغون شده از لحاظ روحی😂[/QUOTحلا از فردا ...

اره والا خوبا هم میخورن ب تور اینا لاشی میشن😂

ینی طلاق گرفته بود؟

نه شوهر داشت حامله بود

والا هرکی گفت قضاوت نکنید زر زد دیگ این هرزه هارو قضاوت نکنیم کیو قضاوت کنیم؟

والا تو تاپیک بغلی ی زنه در شرف طلاق بود ولی دیت میرفت من گفتم کارت اشتباهه 

شروع کرد مثل کووولی ها ب نفرین و ناسزا 😂😂🤣🤣🤣

والا تو تاپیک بغلی ی زنه در شرف طلاق بود ولی دیت میرفت من گفتم کارت اشتباهه شروع کرد مثل کووولی ها ب ...

خاک تو سرشون واقعا اینا اصلا ذات و وجدان ندارن حیفه دهن ب دهن بشی باهاشون 

خاک تو سرشون واقعا اینا اصلا ذات و وجدان ندارن حیفه دهن ب دهن بشی باهاشون

اوهوم

اصلا گاهی میترسم میگم بچه دار شدن و تربیت کردنش بین اینهمه آدم بد چه کار سختیه

پدر مادرمون اینهمه زحمت کشیدن و خودمون باره شدیم تا خوب بمونیم 

بچه هامون لای این بی اخلاق ها چطور گلیمشون رو بکشن بیرون

اوهوماصلا گاهی میترسم میگم بچه دار شدن و تربیت کردنش بین اینهمه آدم بد چه کار سختیهپدر مادرمون اینهم ...

وای خدایا دغدغه منم همینه 

چطوری بچم رو بتونم تربیت کنم تو این جامعه گرگ ک نه اسیب ببینه ن اسیب بزنه

خیلی دنیا داره ترسناک میشه ادما روز ب روز رذل تر و پست تر میشن نمیدونم چ حکمتیه 

من خودم تقریبا قید ازدواجو زدم

چند سالته عزیزم؟؟

۱۹