2777
2789
عنوان

نمیخوام بمیرم نمیخوام

373 بازدید | 36 پست

هر چقدر میخوام خودمو راضی کنم که مرگ جزئی از زندگیه و حتما حکمتی هست نمیتونم قبول کنم از بچگی هم همینجوری بودم نمیخوام بمیرم من حتی نمبتونم از یه اهنگ یا یه غذا یا هر چی دل بکنم چجوری خدا میخواد جون منو بگیره خودش دلش میاد؟😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از چیه این دنیای 💩 خوشت میاد؟

این روزا مد شده که میگن: نجات دهنده در آینه است اما داستایوفسکی یک بار گفته: در آغوشم بگیر و نجاتم بده قاتلی به دنبال من است که گاه به گاه در آینه ها میبینمش!

چرا بهش فکر میکنی 

زندکی کن از هر لحظه زندگیت 

هممون یروزی رفتنی هستیم

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

😕😕😕😕😕

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

بیخیال بابا ب مرگ فکر میکنی زندگیت زهر میشه لذت ببر واسه خودت ..خدارو چ دیدی ساید بیشتر از ۱۰۰سال عمر کردی

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است

روحت نمیمیره،از این جهان به سرای ماندگار آخرت منتقل میشه.

این روزا مد شده که میگن: نجات دهنده در آینه است اما داستایوفسکی یک بار گفته: در آغوشم بگیر و نجاتم بده قاتلی به دنبال من است که گاه به گاه در آینه ها میبینمش!

بیخیال بابا ب مرگ فکر میکنی زندگیت زهر میشه لذت ببر واسه خودت ..خدارو چ دیدی ساید بیشتر از ۱۰۰سال عم ...

یا امام زماااااااان 

فرض کن تو ایران بیشتر از صد سال زندگی کنی 🤣🤣🤣🤣