2777
2789
من تو خانوادمون هم اینجوریم من وخواهرهام هممون اینجوری هستیم تا یکی را نگاه کنم میفهمم چی تو معزشه چ ...

شوهرت ترسیده حتما😂😂😂😂

ولی خدایی بعضیا انرزی و قدرتای خاص دارن بنظرم

اینطور نیست واقعا؟

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا من باید کتاب طایفه و قوم سمی رو بنویسن کار از والدین گذشته😂😂😂😂

همین دیک اطرافیان کاری میکنن ما واسه پیشرفت خودمون عذاب وجدان بگیریم در حالی که انتخاب خودشون بوده که ناراحت باشن 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره 
شوهرت ترسیده حتما😂😂😂😂ولی خدایی بعضیا انرزی و قدرتای خاص دارن بنظرماینطور نیست واقعا؟

اره  خواهرم میگفت اونروز ازخدا خواستم این مریصی دهن خوانی ادمها رو از دل من برداره چون واقعا زجر میکشم 

اره خواهرم میگفت اونروز ازخدا خواستم این مریصی دهن خوانی ادمها رو از دل من برداره چون واقعا زجر میک ...

چرا زجر؟ینی واقعا بده بفهمی طرف مقابلت چی تو فکرشه یا چجوریه؟

...

اره خواهرم میگفت اونروز ازخدا خواستم این مریصی دهن خوانی ادمها رو از دل من برداره چون واقعا زجر میک ...

شایدم راس میگه همیشه خوب نیست همه چیو بدونی

خدایی خیلی جالبه واقعا

...

یک وقتهایی هست من یا اون احساس میکنم کسی نیت بدی داره درحالیکه نزدیک ترین فرد برایم هست

اوووووو از ای ن لحاظ اره این اذیت کنندس

حالا واقعا هم حستون درست درمیاد؟

...

یک وقتهایی هست من یا اون احساس میکنم کسی نیت بدی داره درحالیکه نزدیک ترین فرد برایم هست

من مال شمارو واقعا هوش ذاتی میدونم

قدرت تحللیلوت فوق العادس خیلییی عالیه بنظرم تو روابط ادم کمک کنندس 

...

واقعا چرا اینجوریه خیلی اذیت کننده اس

از وقتی کتاب خوندم فهمیدم نباید بابت پیشرفتم به حرف کسی گوش بدم حتی پدرمادر 

چون در نهایت میان میگن خودت نخواستی اگه میخاستی به حرف ما گوش نمیکردی 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره 
اوووووو از ای ن لحاظ اره این اذیت کنندسحالا واقعا هم حستون درست درمیاد؟

حتما درسته ولی اگه به زبون بیارم طرف مقابل صد درصد انکار میکنه اما منکه خر نیستم وبلدم چجوری رفتارمو با اون فرد تنطیم کنم

مثلا من کمترین انرزی منفی را ازشوهرم داشتم یعنی همیشه نسبتا انرزی مثبت ونیت خیر بالایی نسبت به من داشته 

از وقتی کتاب خوندم فهمیدم نباید بابت پیشرفتم به حرف کسی گوش بدم حتی پدرمادر چون در نهایت میان میگن خ ...

دقیقا هرکاری کنی تهش یکی هست یچیزی بگه ادم باید خودش به فکر خودش باشه

من مال شمارو واقعا هوش ذاتی میدونمقدرت تحللیلوت فوق العادس خیلییی عالیه بنظرم تو روابط ادم کمک کنندس

بله وشایدهم ادمو یک فرد ملاحطه کار بشناسن وارتباطشونو باهام کم کنن ویا با در نطر گرفتن حدومرز بامن یا با دیگر خواهرها وبرادرهایم وارد رابطه بشن