2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه این رشته با رتبه بالا قبول شدم ولی دانشگاهم شهردیگه بود نزاشتن برم رشته ام دبیری ادبیاته

واقعا یه استعداد خاصی دارین  اصلا استعداد کلمه مناسبی نیست بیشتر هوشه بنظرم

خدایی حیفه دنبالش باشین خیلی لذت بردم خیلی هاااااااا

...

اون دیگه کیه بابا من خیلی پرتم مث اینکه

خدایی میشه درخواست بدم گمتون نکنم ؟😂😂😂😂

خیلی از همصحبتی باهاتون لذت بردم میخام وقتی تاپیک زدم تگتون کنم اگ مشکلی چیزیبود راهنماییم کنید

اشکالی نداره؟

...

سر یه دوراهی سخت قرار گرفتم از یه طرف خوشحالی و رضایت خونوادم از یه طرف آینده خودم سرنوشت خودم زندگی ...

کتاب والدین سمی رو بخون می‌تونه کمکت کنه راه درست رو انتخاب کنی 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره 
واقعا یه استعداد خاصی دارین اصلا استعداد کلمه مناسبی نیست بیشتر هوشه بنظرمخدایی حیفه دنبالش باشین خ ...

من تو خانوادمون هم اینجوریم من وخواهرهام هممون اینجوری هستیم تا یکی را نگاه کنم میفهمم چی تو معزشه چجور ادمیه 

ولی  گناهه ادم کسی را قصاوت کنه 

یه بار یک کارگر میخاست بیاد خونمون برای لوله کشی به شوهرم گفتم منکه اون کارگرو نمیبینم ومیرم توی اتاق اما این لباسهایی که میگم تنشه وچهره اش را توصیح دادم حتی قد وهیکلش را چون صدایش را از بلندگوی گوشی شنیدم وسنش را گفتم حالا بیاد ببین درست گفتم یانه 

وخودم بعدرفتم از بالکن حیاطمان را نگاه کردم تا ببینمش دقیقا درست گفته بودم حتی رنگ قهوه ایی شلوارش را وشوهرم عصبانی شد وگفت خواعش میکنم دیگه کمتر حرف بزن