2777
2789
عنوان

چشمام از گریه میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 73 پست
متاسفانهههههه هنوز فرهنگش جا نیوفتادهولی خب مردم همیشه یه چیز برا گفتن پیدا میکنن که باید نشنوی خودت ...

بله تو ایران هر کس بره پیش روانپزشک یا داروی ضدافسردگی بخوره بهش میگن دیوونه...

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سپردم به خدا خوش بحالتون ما در بدتریییییین حالت ممکن هستیم اونقدر دکتر و بیمارستان رفتم که دیگه ب ...

اونا ک فقط وقت تلف کردنه تنها راه شما جنین اهدایی فقط رو موخش برو راضیش کن اگه دوستت داشته باشه میاد ک این حق مادری ازت نگیره چرا انقدر تعصب بی جا آخه بگو من دارم فداکاری میکنم اینطوری هیچکس نمیفهمه بچه از تو نیسن اما جدا بشیم برات خیلی بد میشه و اینا 

کاش یاد بگیریم روح و روان سالم می‌تونه سلامت بدن رو تضمین کنه...

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

عزیزم اگه قابل باشم تو نمازم واسه نیت قلبیت دعا کردم انشالله بزودی یه کوچولوی سالم خدا بهت هدیه کنه

تو رو خدا این قدر به زور از خدا بچه نخوایین من بار رر ررررها به چشم خودم دیدم هر کی به زور از خدا بچه خواسته چه بلایی سرش اومده و بسیار ترسیدم . مثال همسایمون بسیار زندگی خوبی داشتن و زنه فقط بچه نداشت و این قدر رفت رشت پیش اون دکتر زنان که بچه دار بشه آخرش خدا یه بچه عقب مانده بهش داد و مرد بیچاره سکته کرد و مرد زنه هم در اوج جوانی پیر شد. آدم بچه رو نگاه می‌کنه از شدت ناراحتی نزدیکه سکته کنه . یا یه نفر دیگه که بچه دار نمیشدن اونقدر گریه و نذر و نیاز کردن که خدا بهشون یه بچه داد ولی چه فایده مادر بچه سال بعد براثر تصادف مرد و بچه بیمادر بزرگ شد. می‌خوام بگم خیلی ها که به زور از خدا چیزی خواستن و خدا داده بهشون ولی ضربشو بد جور خوردن . فقط هم بحث بچه نیست کلا میگم . به تقدیر راضی باشیم به زور از خدا چیزی نخواییم

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
اونا ک فقط وقت تلف کردنه تنها راه شما جنین اهدایی فقط رو موخش برو راضیش کن اگه دوستت داشته باشه میاد ...

همه اینا رو بارها و بارها گفتم 

هیچ فایده ای نداره که

ای که دستت میرسد کاری بکن...
عزیزم اگه قابل باشم تو نمازم واسه نیت قلبیت دعا کردم انشالله بزودی یه کوچولوی سالم خدا بهت هدیه کنه

مرسی عزیزدلم خیلی ممنون🥺❤️

تو رو خدا این قدر به زور از خدا بچه نخوایین من بار رر ررررها به چشم خودم دیدم هر کی به زور از خدا بچ ...

نه دیگه به زور که نمیشه 

فوقش زندگیم خراب میشه همین 

نه دیگه به زور که نمیشه فوقش زندگیم خراب میشه همین

خدا نکنه زندگیت خراب شه عزیزم . منم تو این سن نتونستم ازدواج کنم وفعلا مجردم اونقدر نذر و چله و دعا و التماس خدا رو کردم و تا دلت بخواد دعا نویس رفتم که نگو دیگه خستم میگم شاید قسمت نیست من ازدواج کنم همه چی رو به خدا سپردم و نشستم سر جام . بازم دلم آشوبه چون سنم داره بالا میاره از نگاهها و شماتت های مردم خستم ولی دیگه چاره ندارم به خودش سپردم

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن

انشالله به حق فاطمه زهرا و به حق شش ماهه امام حسین و به حق محسن زهرا توی همین ایام فاطمیه حاجت روا بشین صاحب اولاد سالم و صالح بشین براتون سوره کوثر می‌خونم

اگه می‌تونین پیش دکترا و مراکز خیلی مجهز برید و همچنین اگه خواستید برید پیش متخصص سنتی

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
مرسی عزیزدلم خیلی ممنون🥺❤️

فدااات گلم

خدا نکنه زندگیت خراب شه عزیزم . منم تو این سن نتونستم ازدواج کنم وفعلا مجردم اونقدر نذر و چله و دعا ...

خیلللللییییییی درکت میکنم عزیزم 

انشالله به زودیه زود با یه فرد متشخص و محترم ازدواج میکنید 

خدا بزرگه نگران نباشید خدا خوشبختتون کنه الهی❤️

انشالله به حق فاطمه زهرا و به حق شش ماهه امام حسین و به حق محسن زهرا توی همین ایام فاطمیه حاجت روا ب ...

خیلی ممنونم عزیزم 

نمیگم دعای شماها منو نجات بده یه دری به روم‌باز بشه 🥺🥺❤️❤️

طب گیاهی فعلا مصرف میکنیم دعا کنید 🥺