2777
2789
عنوان

واکنش دخترخالم به تذکر شوهرم😐میگه غیرتی شده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1458 بازدید | 97 پست
اخه میدونی چیه همین خواهرشوهرم یه پسر10ساله هم داره بعد اوایل پسرش کوچیک تر بود تا منو میدید منو میب ...

دقیقا بخاطر همین رفتار شوهرتون به نظرم حساس شدین 

حسودی خوبه ولی دیگه نه تا این حد 

به این میگن نشخوار فکری 

یعنی هر چیز کوچیکی ساعتها درگیرت میکنه  

اونقدری اهمیت نداره وقتت خیلی ارزشمند تر از این حرفاست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهتر تو ام مثل یک‌پرنسس پاهاتو بنداز روی هم عشق کن باور کن من اصلا از دخترایی ک میگن نه برابری و فلا ...

نه بابا منم از خدامه از خونه نرم بیرون اصلا حوصله ندارم.وقتی نیستش و میخوام اماده بشم برم بیرون انگار مرگمه.

نمیدونم چرا دوس دارم فقط خونه باشم

همه از دستم شاکی هستن میگن چرا نمیای بیرون،شوهرم بهشون میگه من گفتم نیاد بیرون😂

حالا وقتی نباشه اصلا کاریم نداره برم هر جا ولی وقتی خونس نمیذاره برم اصلا منم از خدا خواسته فقط دستور میدم

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
کار خوبی میکنی افرین یک مسئولیت به گردن بگیری دیگه نمیتونی بندازی گردنش مجبوری انجام بدی

فک کن شده نونوایی بریم زنونه یه نفر بیشتر نیس مردونه بالای 10نفره بازم من پیاده نمیشم 😂خودش میره

نه بابا منم از خدامه از خونه نرم بیرون اصلا حوصله ندارم.وقتی نیستش و میخوام اماده بشم برم بیرون انگا ...

من اوایل نامزدم ک رسمی نیستیم اینجوری بود ک روزای سرد خودت نرو بگو بیام دنبالت  

اوایل مثل اسکلا راه میوفتادم میرفتم تو باد و بارون یخ ام میکردم معطلم میشدم تهشم اقا ازم ناراحت میشد .جدیدا با پرویی میگم برسون منو

فک کن شده نونوایی بریم زنونه یه نفر بیشتر نیس مردونه بالای 10نفره بازم من پیاده نمیشم 😂خودش میره

😂😂 تو دیگه خیلی ملکه ایی 

نه حالا در ماه یگی دو بار پیش میاد ولی هیچوقت مسئولیت قبول نکن ک بدبخت میشی

😂😂 تو دیگه خیلی ملکه ایی نه حالا در ماه یگی دو بار پیش میاد ولی هیچوقت مسئولیت قبول نکن ک بدبخت می ...

والا ازونجایی ک رانندگی بلد نیستم بخوامم خیلی مسعولیت هارو نمیتونم گردن بگیرم