2777
2789
عنوان

واکنش دخترخالم به تذکر شوهرم😐میگه غیرتی شده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 97 پست
عزیزم گوش کن میگم از لحنش خوشم نیومد لحححنش برو پستمو بخون یه جوری لوس گفت غیرتی شد واسم انگار ک ادم ...

و اینکه ادم ممکنه برای برادرشم لوس حرف بزنه 

به شخصه لوس ترین دختر دنیام برای برادرم 

یکسره بچگونه حرف میزنم باهاش 

یعنی قصدی دارم ؟ 

به نظر من چون خودت میدونی ک سن خاص و بلوغه نباید واونش نشون بدی و منطقی باشیمیتونستی بگی اقا فلانی ف ...

منم گزاشتم پای بچگیش و چیزی نگفتم از طرفیم جلوی شوهرم خودمو کوچیک نکردم چیزی بگم اما بحثش پیش اومد میگم بهش به حرف خالم توجه نکنه و دخالت نکنه به ما مربوط نیس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و اینکه ادم ممکنه برای برادرشم لوس حرف بزنه به شخصه لوس ترین دختر دنیام برای برادرم یکسره بچگونه حرف ...

اخه ادم برادرشو با شوهردخترخالش مقایسه میکنه؟ اون برادرته 

😂😂 احساس مسئولیت میکنه دیگه

اررره

خواهرم زنگ زده بود سمساری شوهرِ خودش باهاش کاری نداشت اونوقت شوهرِ من باهاش دعوا که چرا با گوشیه خودت زنگ زدی با گوشی شوهرت بزن😐😂😂

منم برا طرفداری از شوهرم میگفتم اره ابجی اگه مزاحمت بشه چی😂😂

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
ارررهخواهرم زنگ زده بود سمساری شوهرِ خودش باهاش کاری نداشت اونوقت شوهرِ من باهاش دعوا که چرا با گوشی ...

😂😂ما هم یک دایی اینجوری داریم 

بیچاره از بش احساس مسئولیت میکنه  ترجیح میده همه کارا رو خودش انجام بده تا ما ی موقعی دست به کار ینزنیم😂😂😂😂

اخه ادم برادرشو با شوهردخترخالش مقایسه میکنه؟ اون برادرته

عزیزم داری راجب بچه ۱۳ ساله حرف میزنی 

و اینکه  من اینو دارم دوستانه و خواهرانه بهت میگم 

یک تاپیک دیگم داری به خواهر شوهرت ک ۵ سالشه حسودی کردی 

اینقدر بچه هارو برای خودت بزرگ نکن و اینقدر درگیری ذهنی الکی برای خودت درست نکن 

بهتره به جای این فکرای چرت و پرت به فکر یک چیزی باشی ک مشغولت کنه 

بچها دنیاشون پاک تر از تصوراتت هست 

😂😂ما هم یک دایی اینجوری داریم بیچاره از بش احساس مسئولیت میکنه ترجیح میده همه کارا رو خودش انجام ...

اررررره بخدا اینم اینجوریه🤣🤣

مگر اینکه خونه نباشه دیگه خودم برم بیرون کارمو انجام بدم.ولی خونه باشه محاله بذاره برم😬

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
اررررره بخدا اینم اینجوریه🤣🤣مگر اینکه خونه نباشه دیگه خودم برم بیرون کارمو انجام بدم.ولی خونه باشه ...

بهتر تو ام مثل یک‌پرنسس پاهاتو بنداز روی هم عشق کن 

باور کن من اصلا از دخترایی ک میگن نه برابری و فلان خوشم نمیاد 

هرکسی توی شرایط سخت میتونه همه کارو انجام بده 

۲ هفته مامان بابام نبودن خودمو مثل شیر راه بردم درحالی ک همه معتقد بودن من یک روزم تنهایی دوام نمیارم 

حالام تو توی شرایط سخت و اجبار میتونی انجام بدی 

توی حالت طبیعی وقتی یک مرد بیست چاری در اختیارته چرا خودتو توی زحمت بندازی

اره همون منظورمه

اخه میدونی چیه همین خواهرشوهرم یه پسر10ساله هم داره بعد اوایل پسرش کوچیک تر بود تا منو میدید منو میبوسید میگفت ابجی دوستت دارم دلم برات تنگ شده بعد شوهرم به این حسودی میکرد فک کن😂😂میگفت نزار ببوستت نزار بغلت کنه 😂به خواهرزادش میگفت ابجیو بغل نکن زشته بزرگ شدی😂حالا به منکه رسید نباید حسودی کنم