2777
2789
عنوان

گفتم هدفتون از رابطه چییه

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 33 پست
کسی که قصدش واقعی باشه با هر شرایطی میاد خواستگاری کسی هم که قصدش واقعی نباشه کلی بهونه میارهالان از ...

اره واقعا درست میگی انقدر جامعه بد شده ...

و کلا انگار خوشش نیومد حرف از اینده و حرفای جدی بزنم :/

همونی که خیلی نایسه هستم😌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب کردی ولی حرف و عملت یکی باشه بعد چند ماه ب خودت نیای ببینی طرف داره همینجوری پیش میره و وابسته ش ...

خب این گفته برای جواب این سوال که هدفش چییه زوده 

خب پس کی ازش دوباره بپرسم؟

یه چیزی هم بگم الان اصلا وقتش نیست خب

با همه چیش میسازی 

سربازی میره و میاد کار پیدا میکنه درسشو میخونه 

تو همه ی اینا کمکش میکنی بعد یهو ولت میکنه میره با یکی دیگه در کمال ناباوری ازدواج میکنه

اونوقت ضربه ی بدتری میخوری

پسرا دختری که تو شرایط سخت باهاشون بوده رو ول میکنن و قدرشناس نیستن هرچقدر هم ادعای عشق و انسانیت و ... بکنن

نه چون پسرا غیر قابل پیش بینی هستن منم اول به طرف گفتم رابطه هدف دار مبخام اونم گفت خب منم واسه رابط ...

باز خوبه اون اول بهت گفته هدف دار باشه بعد زده زیرش

این که دیگه همین اول کاری هم بهم نگفت هدف دار باشه کلا پیچوندم😂

خب این گفته برای جواب این سوال که هدفش چییه زوده خب پس کی ازش دوباره بپرسم؟

نپرس 

با رفتارت نشون بده ک باهاش صمیمی نیستی 

حد و مرز داری

تا نیومد خواستگاریت دستشو نگیر

از روابط قبلیت نگو

خواست بحث جنسی کنه حرفشو قطع کن و سر سنگین شو

مردا واسه دخترای سفت میمیرن

یه چیزی هم بگم الان اصلا وقتش نیست خببا همه چیش میسازی سربازی میره و میاد کار پیدا میکنه درسشو میخون ...

دقیقااااا دقیقا

منم از همین میترسممممم

نمیخوام این اتفاق بیوفته و نمیدونم چطوری میتونم از هپین الان اینو بفهمم

نپرس با رفتارت نشون بده ک باهاش صمیمی نیستی حد و مرز داریتا نیومد خواستگاریت دستشو نگیراز روابط قبلی ...

خیلی سخته ولی حتما

مرسی ازت

باز خوبه اون اول بهت گفته هدف دار باشه بعد زده زیرشاین که دیگه همین اول کاری هم بهم نگفت هدف دار باش ...

اره خوب بود ک گف ولی اینک بعد زیرش بدتر شد چون بد موق گفت من بش علاقه مند شدم و هنوز نتونسم ولش کنم🥲

اون ک دیگ بدتر🥲🤣

از هرچی پسره بدم اومده

یه چیزی هم بگم الان اصلا وقتش نیست خببا همه چیش میسازی سربازی میره و میاد کار پیدا میکنه درسشو میخون ...

چرا واقعا؟

بعد دختری ک درکشون نکنه دنبال پول باشه میگن پول پرست

دوست پسر منم همینع بی پوله وض مالیش خوب نیست من گفم کنار میام ولی اون انگار داره کلاس میزاره

اره واقعا درست میگی انقدر جامعه بد شده ...و کلا انگار خوشش نیومد حرف از اینده و حرفای جدی بزنم :/

کسی که اینجوریه شااااید با بدبختی به زور تبدیل به شوهر بشه😂🤦🏻‍♀️

خودتو درگیرش نکن 

کیسای بهتری هم برات پیش میاد 

ولش کن 

مجبور که نیستی باهاش وارد رابطه بشی

پسری که نه کار داره نه سربازی نه قدرت تصمیم گیری

میدونم الان دلت یه رابطه ی عاشقانه میخواد ولی باور کن اگه حتی بگه قصدم ازدواجه و حالا بیا آشنا بشیم هم نباید باهاش وارد رابطه بشی چون بعد مثلا ۴ سال ولت میکنه، شما میمونی و یه قلبی که چون اونو باور کرده شکسته 

[QUOTE=362279635]اره خوب بود ک گف ولی اینک بعد زیرش بدتر شد چون بد موق گفت من بش علاقه مند شدم و هنوز نتونسم ولش کنم ...[/QUOT

🥲درکت میکنم

ولی زمان بده به خودت و سعی کن فراموشش کنی

[QUOTE=362279635]اره خوب بود ک گف ولی اینک بعد زیرش بدتر شد چون بد موق گفت من بش علاقه مند شدم و هنو ...

بدتر از همه اینا اینه ک حتی بغلمم کرد من بدتر علاقه مند شدم ولی همه اینکارو کرد بعدش بم گفت🥲💔

امیذوارم بتونم💔