2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسنپ ب شدت آمنه من دوستم تو اونجاست فقط حواست باشه تا نشستی تو ماشین حتما راننده مسافر سوار شد رو بز ...

من هروقت شب سوار میشم الکی گوشیو میزارم پا گوشم ومثلا با بابام که تو اگاهیع حرف میزنم😂

بستگی ب شانست داره راننده خوب پدر مادر دار هست، بی پدرم هست...

من ساعت یک نصف شب هم شده اسنپ گرفتم راننده مودب و متشخص...

در طول روز هم شده معتاد‌و....بوده یا چشم چرون

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

نه امن نیست

شب ها بخصوص 

شب ها آژانس بگیرید بهتره

لغو سفر هم به هیچ عنوان نزنید

قبل سوار شدن هم پلاک و راننده رو با مشخصات ثبت شده چک کنید

برای عزیزانتون لایو لوکیشن و مشخصات راننده بفرستید

مشاور پوست و مو هستم❤️ دوست دارم کمکت کنم بهترین پوست و مو رو داشته باشی🤗🤗

ولی من اگه شب بخوام جای برم لوکیشن آنلاین رو برا شوهرم می‌فرستم ، همون موقع شماره ی تماس اضطراری اسنپ هم میزنم که اگه خدایی نکرده اتفاقی افتاد ثانیه ای بزنم تماس....

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

بستگی ب شانست داره راننده خوب پدر مادر دار هست، بی پدرم هست...من ساعت یک نصف شب هم شده اسنپ گرفتم را ...

اره یکی پریشب گرفته بودم میخواستم برم لباس زمستونه بگیرم 

خیلی ترسیدم ولی واقعا ادم حسابی بود 

من هروقت شب سوار میشم الکی گوشیو میزارم پا گوشم ومثلا با بابام که تو اگاهیع حرف میزنم😂

خوبه پس بلدی 

ولی اصلا نترس همه ی راننده های اسنپ رو ناجا تایید کرده 

من از تو هم بدتر بودم ک دیگه دیدم نه کلا استرس الکی بوده 

💝حسین پناه و امیدم 💝🍬👀🙈💪💃💫🌟☘️🍬🤲🤲💅🤦🤷🙋🙇🙎🌱🌈🍊🍬🏕️🧳🔗📒🏷️🏷️🧿🔐🧡🧐

اره یکی پریشب گرفته بودم میخواستم برم لباس زمستونه بگیرم خیلی ترسیدم ولی واقعا ادم حسابی بود

همه شون که مشکل دار نیستن بندگان خدا

اونا هم دارن روزی کسب میکنن

توی همه ی صنف ها آدم مورد دار وجود داره اینم مثله اونا

حواست رو جمع کن همین

خوبه پس بلدی ولی اصلا نترس همه ی راننده های اسنپ رو ناجا تایید کرده من از تو هم بدتر بودم ک دیگه دید ...

اره میچسبم به در که اگه اشتباه پیچید درو باز کنم بپرم پایین😂😂

همه شون که مشکل دار نیستن بندگان خدااونا هم دارن روزی کسب میکننتوی همه ی صنف ها آدم مورد دار وجود دا ...

اره خیلی کم پیش میاد اسنپی بخواد اذیت کنه ولی خب ما نمیشناسیم و نمیتونیم اعتماد کنیم

لغو من نمیزنم ولی یباخودش بدون اجازه من لغو زد

همونجا بگو نگه دارید پیاده میشم

پولشونم همیشه موقع رسیدن به مقصد بدید

من ساعت 7 شب میشه میترسم اسنپ بگیرم آدمیزاده خطا میکنه اونم تو این دوره زمونه یک خبر خوندم یک افسر پلیس میگفت چندین مورد بوده تو تپ سی و اسنپ رانندهاش زن هارو مورد آزار اذیت دادن