2777
2789
عنوان

گل پسرم‌ میتونی از اون دنیا تاپیک هامو بخونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1211 بازدید | 84 پست
بیشتر شبیه جلب توجهه تا همدردی کسی که بخواد با عزیز از دست رفتش درد و دل کنه و واقعا دلش گرفته باشه ...

هروی بجور آرامش میگیره ....قرار نیست شما سنگ محک باشی  و ما خودمون رو با معیار شما بسنجیم که

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
چه جلب توجه‌ای؟کسی ک عزیز از دست داده و شما رو نمیشنلسه چرا بخواد چلب توجه کنه؟من حال اسی رو درک میک ...

الان دیدم طرف بچه مدرسه ایه😐😐

ولش کنید خیلی بیشتر از حدش داریم به حرفاش واکنش نشون میدیم

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیشتر شبیه جلب توجهه تا همدردی کسی که بخواد با عزیز از دست رفتش درد و دل کنه و واقعا دلش گرفته باشه ...

خواهش میکنم قضاوت نکن اسی نیاز ب همدردی داره وقتی دردش ومیگه باماحرف میزنه سبک میشه خدایا ماانسان ها ازکی اینقد بی رحم شدیم

تو خوبی 

اگه درکی از این موضوع نداری بیخود نیا چیزی بنویس دل این مادر شکسته هست تو بدترش نکن 

بترس از حرفی که ردی خیلی خیلی بترس و توبه کن یا حلالیت بطلب من قبل اینکه مادرمو از دست بدم میومدم مج ...

حلالیت بطلبم بابت چی.؟ بابت اینکه بنظرم مسخره اومد کسی که بخواد با عزیز از دست رفتش بیاد توی مجازی متن بفرسته ؟؟؟😐هرکسی ی نظری داره

از نظر شما احتیاج به ابراز همدردی اومد

از نظر من جلب توجه

حلالیت بطلبم بابت چی.؟ بابت اینکه بنظرم مسخره اومد کسی که بخواد با عزیز از دست رفتش بیاد توی مجازی م ...

خدا شفات بده کوچولو 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
تو خوبی اگه درکی از این موضوع نداری بیخود نیا چیزی بنویس دل این مادر شکسته هست تو بدترش نکن

نمیدونم کجای حرفم بی احترامی بود که انقدر گارد میگیرید؟😐

ذره ای بی احترامی نکردم فقط گفتم با توجه به عنوان تاپیکش اگر واقعا هدفش حرف زدن با پسرشه و اینکه عزیزش حرفشو بشنوه اومدن و نوشتن متن اینجور جاها بدردش نمیخوره

حلالیت بطلبم بابت چی.؟ بابت اینکه بنظرم مسخره اومد کسی که بخواد با عزیز از دست رفتش بیاد توی مجازی م ...

بله این خانم نیاز ب توجه داره نیاز ب همدردی داره نیاز ب این داره که کسی بهش توجه کنه حرفاش بشنوه وباهاش ابراز همدردی کنه تا غمش کمی سبک تربشه البته اگه بعضی ازکاربرای باشعور بزارن

نمیدونم کجای حرفم بی احترامی بود که انقدر گارد میگیرید؟😐ذره ای بی احترامی نکردم فقط گفتم با توجه به ...

عزیزم شما متوجه حرفتون نشدی خیلی بد بود 

خب ایشون شاید کسی و نداره درد و دل کنه یا ادم درون گرایی باشه اومده تو سایت ک هیچکس از هیچکس خبر نداره تاپیک زده دلداریش میدن والا با دلداری دادن ما دردی از ایشون کم نمیشه ولی حرف منفیه شما باعث میشه حال ایشون بدتر بشه

بله این خانم نیاز ب توجه داره نیاز ب همدردی داره نیاز ب این داره که کسی بهش توجه کنه حرفاش بشنوه وبا ...

بنده بی احترامی ای نکردم که ایشون بخوان دلخور بشن 👌

بنظرم شمام جو الکی ندید 

دوستان بجای توجه بیش از حد به حرفا و نظرات پوچ این کاربر بچه سن یا جاهل یا نپخته یا هرچی اسمش رو میذارید، بهتره بریم سراغ اسی و ایشون رو دلداری بدیم، موافقید؟

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
نفر اول صف شفا شمایی واقعا

خیلی بچه ای حق داری هنوز چوب روزگار نخوردی هنوز سردی و گرمی روزگار نچشیدی بفهمی چه بازی هایی با آدم میکنه کامنت قبلم و پس میگیرم معذرت میخوام  چون خودت هم هنوز متوجه نیستی چی میگی 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜