2777
2789
عنوان

گل پسرم‌ میتونی از اون دنیا تاپیک هامو بخونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 84 پست
نه عزیزدلم ماها آدمیم میتونیم همذات پنداری کنیم،میتونیم درد وغصه ی دیگرانو درک کنیم،اگه کسی نمیتونه ...

نه بابا ناراحت نمیشم ممنون از درک بالای شما و بقیه دوستان اگر اینجا تاپیک میزنم چون این حرفها رو به هیچ کی نمیتونم بگم فقط با شماها دردل میکنم. از پارسال که همه باهام همدردی کردن. اگه اینجا نبود نمیدونم کجا آروم میشدم

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر شبیه جلب توجهه تا همدردی کسی که بخواد با عزیز از دست رفتش درد و دل کنه و واقعا دلش گرفته باشه ...

حق باتوعه،کامنت بعدیتم درسته🖐️

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

بنظرم میخوای با پسرت حرف بزنی توی دلت حرف بزن یا برو دم پنجره رو به اسمون اروم صحبت کنمیای تاپیک میز ...

ببیخیال بابا ...چیزیی تحت عنوان (دلداری) تاحالا شنیدی؟؟؟؟(نیاز داشتن به اینکه یکی حرفاتو بشنوه) میدونی چیه؟

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
بیشتر شبیه جلب توجهه تا همدردی کسی که بخواد با عزیز از دست رفتش درد و دل کنه و واقعا دلش گرفته باشه ...

چه جلب توجه‌ای؟

کسی ک عزیز از دست داده و شما رو نمیشنلسه چرا بخواد چلب توجه کنه؟

من حال اسی رو درک میکنم چون خودم تو شرایطش بودم.

امیدوارم هیچ جای اسی نباشی

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
دردو دل شما با فرزندت باعث شد من قدر بودن با فرزندم بیشتر بدونم و از بی خوابی های شبانه و ایرادات بی ...

آره حتما گلم هر ثانیه که بچتو میبینی بگو خدایا شکرت که هست

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
واسه چی گلم نفرینت کنم این حرفها چیه خیلی هم خوب و قشنگ گفتی خودمم تو همین فکر هستم ولی میخام واسه چ ...

من زنداداشم دیونه شده خدا رو هم قبول ندارم هفت سال گذشته داداشم مریض کرده قرص اعصاب جواب نمیده تمام موهاش سفید شده همه ما می‌میریم چرا زندگی تلخ کنیم ناحق زندگی داریم

من لعنتی چ گناهی کردم که اول اون تاپیک پربازدید که بچه مدرسه ای ها همدیگه رو هول دادن اشوب واسترس تودلم شد الانم این تاپیک قلبم پاره کرد خدایا شاهداشکام هستی ب همین اشکام قسمت میدم که دل این مادر اروم کن بهش صبربده وصبر هیچ مادری روبانبود فرزندش امتحان نکن خدایا 

نه بابا ناراحت نمیشم ممنون از درک بالای شما و بقیه دوستان اگر اینجا تاپیک میزنم چون این حرفها رو به ...

ایشالا خدا به دلت آرامش بده وبه زندگیت شادی🫂🫂

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

بنظرم میخوای با پسرت حرف بزنی توی دلت حرف بزن یا برو دم پنجره رو به اسمون اروم صحبت کنمیای تاپیک میز ...

با چیزی به نام همدردی آشناییت داری؟؟وقتی یکی عزیزشو از دست میده اطرافیانش چرا همون روزای اول مدام پیششن؟برای همدردی،فک کنم این کلمه ی سوشال مدیا رو هم تازه یاد گرفتین خواستین فقط ی جا به کارش ببرین

بترس از حرفی که ردی خیلی خیلی بترس و توبه کن یا حلالیت بطلب من قبل اینکه مادرمو از دست بدم میومدم مجازی یکی کامنت میذاشت مثلا مادرم سه روز فوت شده من میگفتم وااا تو مادرت فوت شده اینجا چیکار میکنی آدم مادرش از دست بده اسم خودشم یادش میره چه برسه بیاد مجازی دقیقا مادر خودم فوت شد اومدم چند ساعت بعد اینجا تاپیک زدم ببین زمین گرده یه جوری میچرخه تو همون موقعیت قرارت میده تا بفهمی دنیا دست کیه