2777
2789
عنوان

کاش تواین دنیانجاستی وجودنداش🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 44 پست
خانم ادرار تو زمان دکتر غریب به عنوان ماده ی ضدعفونی کننده حساب می شد البته ادرار کسی که میکروب معده ...

منم میبینم ولی مقزم دستورنمیده کاش فقط دسشویی بود توخونه هم نمتونم درست دس ب چیزی بزنم انگار همه جی نجسه .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم میبینم ولی مقزم دستورنمیده کاش فقط دسشویی بود توخونه هم نمتونم درست دس ب چیزی بزنم انگار همه جی ...

الهی بمیرم خیلی سخته 

برا من شکلاش هی عوض می شد ، از. کلاس اولم بگم که هر شب انگشتای دست و پامو می شمردم ، بعد می ترسیدم مهمون بیاد خونمون رو کثیف کنن و بعد وسواس تقارن روی حالت چشام که انحراف نگیرم ، روی پوستم که تیره نشه 

فک می کردم شبا که می خوابم عنکبوت و مارمولک میره‌تو دهنم 

چقدر اون دوران سخت می گذشتتت الهی هرگز بر نگرده 

الانم درگیر وسواس ساعتممم

روانپزشکا یه قرص میدن فعالیت سیناپس مغزو کم فعال میکنه میرین تو حالت بیخیالی و بعدا درمان میشید من خیلی خیلیی حالم بهتر شد 

خب ذهنم دستورمیده

بیماری ام اس میدونی چیه؟ 

ی بیماری خود ایمنی که گلبول های سفید اشتباهیی حمله می‌کنند به ارگان های اصلی بدن، بعد چی میشه؟ تو فلج میشی، جفت پات از کار میفته، دستات از کار میفته مغزت از کار میفته 

کب به گلبول‌های سفید دستور حمله داده مغز ولی خوب اشتباه کرده نتیجه اش مرگه ،ذهن توأم دچار خودایمنی شده داره بهت اشتباهی دستور میده تو تورو تو کارهای روزمره فلج کرده

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
الهی بمیرم خیلی سخته برا من شکلاش هی عوض می شد ، از. کلاس اولم بگم که هر شب انگشتای دست و پامو می شم ...

خدارو هزارمرتبه شکر ک خوب شدی برامنم هی شکلاش عوز شد اول وسواس ب مرتب بودن و قرینه بعدشد خون حالا ادرار

بیماری ام اس میدونی چیه؟ ی بیماری خود ایمنی که گلبول های سفید اشتباهیی حمله می‌کنند به ارگان های اصل ...

ببین همرو درست میگی داروهم خوردم تاثیرمثبت ندیدم تکررادرارگرفتم قطع کردم 

خدارو هزارمرتبه شکر ک خوب شدی برامنم هی شکلاش عوز شد اول وسواس ب مرتب بودن و قرینه بعدشد خون حالا اد ...

قربونت برم ایشالله شما هم مشکلتون حل میشه 

بابا دو روزه دنیا است دیگه چقد سخت بگیریم 

هیچی بهمون نمی چسبه 

ما هر کاری کنیم میکروب از دنیامون پاک نمیشهه 

همه درگیر کثیفی هستن 

فقط باید مقاومت بدنمون رو زیاد کنیم که مریض نشیم همین