2777
2789
عنوان

بچه ها تو سن22 سالگی می‌خوام بچه بیارم نظرتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 59 پست
مالی که اره ولی روانی مطمئن نیستم خودم خیلی بچم ولی رابطمم با شوهرم خیلی خوبه

من چون خودم محبت مادر ندیدم خیلی میترسم . مثلا رابطه ی یکی با  مادرشو میبینم یجوری میشم  بدم میاد . میترسم بچه بیارم نتونم بهش محبت کنم

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
همسرچرت مرد خوبی هست ؟اهل زندگی؟مسولیت پذیره؟بامحبته؟ازش راضی هستی؟اگر از همسرت راضی هستی و مباهم مش ...

همسرم خوبه اونم سنش کمه 26 سالشه باهم اوکیم ولی بعضی موقع ها بچه بازی درمیاره

💜✨💜✨💜✨💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز امیدوارم به زودی باردار بشی و به صحت و سلامت کامل بچه تو بغل کنی ،یه بچه سالم وصالح ، تپلی و بامزه 

عزیز من وقتی ازدواج کردم به راهنمایی دورو بریام و حرفایی که میزدند ده سال جلوگیری کردم ،و در سن ۲۸ سالگی به لطف خدا اولین بچه مو بدنیا آوردم یادمه وقتی ماه اول اقدام نتیجه نداد شکه شده بودم توقع داشتم با اولین اقدام باردار بشم اما نشد 

حالا پشیمونم که چرا زودتر بچه دار نشدم ....

اگه شوهرت موافقه زودتر اقدام کنید  تا طعم شیرین بچه داشتن رو بچشید

من چون خودم محبت مادر ندیدم خیلی میترسم . مثلا رابطه ی یکی با مادرشو میبینم یجوری میشم بدم میاد . ...

عزیزم خدا به تو بچه بده مهرش رو هم تو دلت میزاره 

خیلی کم پیش میاد رابطه مادر فرزندی خوب نباشه انشالله خدا بهت ی بچه خوب بده باهم اوکی باشید رفیق شید نترس 

💜✨💜✨💜✨💜

خیلی دلم میخواست تو سن تو که بودم خدا قسمتم میکرد ازدواج میکردم و بچه دار میشدم  ولی نشد واین شد بزرگترین حسرت زندگیم و نهایتا بالای ۳۰ ازدواج کردم و ۳۳ سالگی اولین بچم دنیا اومد  خداروشکرررر ولی کاش خدا قسمتم میکرد ده سال زودتر یعنی ۲۳ سالگی بچه اولمو بدنیا میوردم الان کلی بزرگ شده بود 

وقتی دوست داری بیار الان شوقشو داری چرا نیاری حتما شرایطتم اوکی هست حالا یکی دوسال اینور اونور چ فرق ...

دقیقا چون تنبلی تخمدان دارم دکتر گفت معلوم نیست بشه نشه ولی هنوز اقدام نکردم فقط یبار چند روز مونده به پریود کردم که اونم نشد 

💜✨💜✨💜✨💜

عزیزم خدا به تو بچه بده مهرش رو هم تو دلت میزاره خیلی کم پیش میاد رابطه مادر فرزندی خوب نباشه انشالل ...

منو شوهرم توافق کردیم بچه دار نشیم . بعد مامانش خیلیییی رو اعصابم میره روزی صدبار میگه نوه میخام الانم چند روزه قهر کرده سر این موضوع 

بعد آدم فضولیه .من میترسم تو بچه داری من دخالت کنه از الان میگه بچه بیارید من خودم بزرگش میکنم اصلا به شما نمیدمش .یا میگه من نمیذارم پوشک بخرید باید کهنه ببندی بهش . بخدا این بچه واسم شده فوبیا . گاهی دلم میخاد اما یاد حرفای مادره میفتم پشیمون میشم

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
منو شوهرم توافق کردیم بچه دار نشیم . بعد مامانش خیلیییی رو اعصابم میره روزی صدبار میگه نوه میخام الا ...

نگران نباش خب اونم دوستش داره اینطوری میگه همه چی ب موقعش درست میشه شما ازش به دل نگیر بعدا اگه دیدی اذیت میشی محترمانه ازش میخوای ک دخالت نکنه بیخیالش باش  

💜✨💜✨💜✨💜

نگران نباش خب اونم دوستش داره اینطوری میگه همه چی ب موقعش درست میشه شما ازش به دل نگیر بعدا اگه دیدی ...

یچی میگی ها . ب این بزرگترا بگی دخالت نکن میخاد بگه من بچه بزرگ کردم تجربه دارم  تو هیچی نمیدونی

وای اصلا فکر کردن بهش اذیتم میکنه 

ببین من خودم رشته تحصیلیم مرتبط با کودک و روانشناسی کودک بود . بچه ندارم اما رو تغذیه بچه کاملا مسلط هستم

بعد دیدم فامیلای مادرشوهرم چجور بچه بزرگ میکنن . مثلا نوزاد یکی دوماهه سر سفره غذا میخورن یکمم میمالن دهن بچه . چند سری گفتم نکنید این دیگه ب طعم غذا عادت کنه شیر نمیخوره .اصلا معده ش نمیسازه با اون همه ادویه تو غذا 

یا دنیا میاد نبات و اب جوش میدن بهش .

بعد فکر کن من بیام حرفی بزنم میخاد بگه من با تجربه م و همه بچه هامو اینطور بزرگ کردم

چی بگم عزیزم والا خودشون باید شعورشون برسه دیگه

خوب الان حرف منم همینه . اونروز اومده بمن میگه بچه دار نمیشی الکی میگی جلوگیری میکنم؟؟؟

یا همش میگه وای مگه بچه اوردن خرج داره پس افغانی ها چجور ده تا ده تا بچه میارن.بخدا یکار کرده از بچه اوردن زده شدم . هر چقدرم دلش بچه بخواد حق نداره این حرفا رو بزنه . بعد ما یکم شرایط مالی مون خوب نبود . فقط بخور نمیر زندگی میکردیم تازه یکم روبراه شدیم . اون موقع ک شوهرم بیکار بود بازم میگفت بچه بیار بچه روزیشو با خودش میاره

خوب الان حرف منم همینه . اونروز اومده بمن میگه بچه دار نمیشی الکی میگی جلوگیری میکنم؟؟؟یا همش میگه و ...

از شوهرت بخواه که بهش بگه حرفاش ناراحتتون می‌کنه 

اگه خودت بگی کینه میشه براش ولی شوهرت بگه ب دل نمیگیره 

منم چیزی می‌خوام به پدرشوعرم مادرشوهرم بگم از راه شوهرم همشو حل میکنم امتحان کن شاید جواب داد 

💜✨💜✨💜✨💜

از شوهرت بخواه که بهش بگه حرفاش ناراحتتون می‌کنه اگه خودت بگی کینه میشه براش ولی شوهرت بگه ب دل نمیگ ...

والا هر سری ک میگه شوهر میگه ما بچه نمیخوایم . دیگه گاهی میتوپه بهش میگه من شرایطشو ندارم و مگه بابام چیکار واسم کرده که من بخوام واس بچع م بکنم . 

میگه بچه نمیاری سنت رفته بالا اصلا از کجا معلوم عقب افتاده نزایی ‌ .یا میگه اولی رو بیار ک واس دومی دیر نشه عقب افتاده بشه .با همین لحن زشت 

بعد تازه انتظار داره بچمون پسر بشه 🤣