دقیقا این از همه چی برای من بدتره..من بهش گفتم قضیه شما رو میدونم پس خودت برام بگو و نامردی نکرد ب ...
چه با افتخار از خیانش میگه اسی تو اگه قوی بودی اون جرئت نمیکرد سایه تورو ببینه چه برسه برات تعریف کنه.. خودش خودشو میکشت قبل از اینکه تو بخای روش زهر بریزی ...
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
رفتم ولی فایده ندارد ...میدونی جیگرم آتیش میگیره وقتی فکر اینکه شوهرم با برادر زادم رابطه داشته دا ...
بسپار بخدا ببین چطور چوبش بخوره خودم خیانت دیدم متوچه شدم تورابطه هست با 3تابچه ولم کرد طلاقم داد رفت عقدش کرد فقت گفتم خدایا سپردم ب خودت روزخوش نبینه شاید باورت نشه بعداز 10سال دختره ولش کرد رفت با یک بچه چند روز پیش امددرخونه گریه زاری بهانه بچها پرتش کردم بیرون
بسپار بخدا ببین چطور چوبش بخوره خودم خیانت دیدم متوچه شدم تورابطه هست با 3تابچه ولم کرد طلاقم داد رف ...
میدونی دلم برای بچم سوخت نخواستم از پدر محروش کنم هرچند اصلا بدون من پیش باباش هم نمیمونه ولی وقتی میبینم با باباش بازی میکنه و قهقهه میزنه دلم براش میسوزه میگن آخع طفل معصوم چه گناهی کرده
تقصیرتوعه.. حتما میدونسه تو بخاری ازت درنمیاد واسشون وگرنه ازت میترسید حتی اگه بخاد ترس مانع میشد اخه شوهر عمه حال بهم زنه برا ادم خاک تو سرش این همه پسر