2777
2789
عنوان

فکر خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 72 پست
دقیقا این از همه چی برای من بدتره‌..من بهش گفتم قضیه شما رو می‌دونم پس خودت برام بگو و نامردی نکرد ب ...

چه با افتخار از خیانش میگه اسی تو اگه قوی بودی اون جرئت نمیکرد سایه تورو ببینه چه برسه برات تعریف کنه.. خودش خودشو میکشت قبل از اینکه تو بخای روش زهر بریزی ...

با خودش صحبت کن بدون اینکه ابروشو ببری اگه دیدی دوباره داره کارای اشتباهی رو میکنه ابرو شو تو دوتا خ ...

پدر مادرش و خانواده من فهمیدن ولی نه قضیه برادرزادمو مورد آخر رو فقط میدونن که شوهرم عاشقش شده بوده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفتم ولی فایده ندارد .‌‌..میدونی جیگرم آتیش میگیره وقتی فکر اینکه شوهرم با برادر زادم رابطه داشته دا ...

بسپار بخدا ببین چطور چوبش بخوره خودم خیانت دیدم متوچه شدم تورابطه هست با 3تابچه ولم کرد طلاقم داد رفت عقدش کرد فقت گفتم خدایا سپردم ب خودت روزخوش نبینه شاید باورت نشه بعداز 10سال دختره ولش کرد رفت با یک بچه چند روز پیش امددرخونه گریه زاری بهانه بچها پرتش کردم بیرون 

بسپار بخدا ببین چطور چوبش بخوره خودم خیانت دیدم متوچه شدم تورابطه هست با 3تابچه ولم کرد طلاقم داد رف ...

میدونی دلم برای بچم سوخت نخواستم از پدر محروش کنم هرچند اصلا بدون من پیش باباش هم نمی‌مونه ولی وقتی میبینم با باباش بازی می‌کنه و قهقهه می‌زنه دلم براش میسوزه میگن آخع طفل معصوم چه گناهی کرده 

برادر زادم ؟؟میگن میاد قشنگ با من دست میده فکر کن

تقصیرتوعه.. حتما میدونسه تو بخاری ازت درنمیاد واسشون وگرنه ازت میترسید حتی اگه بخاد ترس مانع میشد اخه شوهر عمه حال بهم زنه برا ادم خاک تو سرش این همه پسر 

هر کاری که بهتون ارامش روانی میده رو انجام بدید اگه لیقاتشو داره بهش فرصت بدید ادمای ضعیف انتقام می ...

چطوری

فرصت دادم ولی ذهنم داغونه

اونم میخواد یکاری کنه ولی خودش می‌دونه چه گند بزرگی زده 

چطور نادیه بگیرم؟

من شدم یه آدم که شنا بلد نیست وسط دریا فقط داره دست و پا میزنه 

هیچی هیچی بلد نیستم 

اصلا فکرم کار نمیکنه

تقصیرتوعه.. حتما میدونسه تو بخاری ازت درنمیاد واسشون وگرنه ازت میترسید حتی اگه بخاد ترس مانع میشد اخ ...

آخه خاک بر سر رفته برای کسی دیگه درد و دل کرده اون نفر اومد به من گفت وگرنه خودش هیچوقت لو نمی‌داد 

من۵۰روزه فهمیدم و دارم میمیرم همش یه صحنه میاد جلو چشمم اینم اینکه باهم تو رابطه هستن

رفتم کمی تاپیکای قبلیتو خوندم. واقعا بیچاره تو. بیچاره بچت. به خاطر تنوع طلبی و هوس های یه نفر دیگه.

کاش یه جوری از این زندگی نجات پیدا کنین هر دوتون.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!