2777
2789
عنوان

فکر خودکشی

483 بازدید | 72 پست

خیلی حالم بده چند روزیه فکر خودکشی زده به سرم همش میگم عاقبت بچم چی میشه ...ولی الانم طفلک داره داغون میشه با دیدن حال من 

من دردم بی درمونه همش میگم خدایا مگه من چکار کرده بودم که ذوقم کورشد شخصیتم و غرورم خورد شد 

چطور میتونم فراموش کنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر چیه فراموش می کنی. صبر کن. آدم همه چیو فراموش می کنه و بالاخره یه جوری کنار میاد و به زندگیش ادامه می ده. اگه سخته از یه مشاور یا روانپزشک کمک بگیر که این دوران راحت تر بگذره.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
عزیزم،اصلا بهش فکر نکن،یکی از اقوام خودشو دار زد،۲۳ سالش بود،مادرهمراه اون مرد خواهرا مردن،برادرا مر ...

اونی که من و به اینجا رسوندی الان برای خودش راحت خوابیده آخه خداکحای این دنیاست 

هر چیه فراموش می کنی. صبر کن. آدم همه چیو فراموش می کنه و بالاخره یه جوری کنار میاد و به زندگیش ادام ...

رفتم ولی فایده ندارد .‌‌..میدونی جیگرم آتیش میگیره وقتی فکر اینکه شوهرم با برادر زادم رابطه داشته داره دیوونم می‌کنه