2777
2789
عنوان

چطور بود امروزتون ❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 52 پست
پسرمو ترسونده الکی قسم خورده که پسرم فوشش داده تا ببرنش دفتر طفلک پسرم ترسیده تنبیهش کنن گفته مریضم ...

بنظرم با والدینش حرف بزن 

این بهترین کاره الکی واسه خودتم دردسر درست نکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم با والدینش حرف بزن این بهترین کاره الکی واسه خودتم دردسر درست نکن

عزیزم پدر نداره

مادرشو میرم تو دفتر باحضور مدیر حرف میزنم 

نکنه بگه فحاشی کردم ..

.دوهفته قبلش دوتا خانوم فوش بارون کردن همو سر بچه ها 

من خجالت میکشم از دعوا کردن

عزیزم پدر ندارهمادرشو میرم تو دفتر باحضور مدیر حرف میزنم نکنه بگه فحاشی کردم ...دوهفته قبلش دوتا خان ...

بنظرم‌گناه داره سعی کن با بچهه حرف نزنی اون آسیب روحی دیده پدر نداره کمبود داره سعی کم با مادرش حرف بزنی با آرامش مه جنبه تلبکاری بین بچه ها این چیزا زیاد پیش میاد

بنظرم‌گناه داره سعی کن با بچهه حرف نزنی اون آسیب روحی دیده پدر نداره کمبود داره سعی کم با مادرش حرف ...

خیلی پرروه پسره 

بحث پدر نداشتنش جداس 

کلا اذیت میکنه بچه هارو 

یه چوب برمیداره دنبال دنبال میکنه 

بدون اینکه بگه این چوب بره تو چش کسی چاره چیه؟

خیلی پرروه پسره بحث پدر نداشتنش جداس کلا اذیت میکنه بچه هارو یه چوب برمیداره دنبال دنبال میکنه بدون ...

عقلش نمیرسه بهش یاد ندادن 

بعضی مادرا بی خیالن مخصوصن پدر هم نباشه که زهر چشمی بگیره از بچه همین میشه با مدیر صحبت کن این بترسه دیگه از این کارا نمیکنه ولی خودت نترسونش 

عقلش نمیرسه بهش یاد ندادن بعضی مادرا بی خیالن مخصوصن پدر هم نباشه که زهر چشمی بگیره از بچه همین میشه ...

خودمم بهش میگم نکنه از این کارا ...

چون سایه پدر بالا سرش نیس دلم نمیاد بترسونمش😒

ولی پسرمو حسابی ترسونده بود 

تبش رفته بود بالا

خودمم بهش میگم نکنه از این کارا ...چون سایه پدر بالا سرش نیس دلم نمیاد بترسونمش😒ولی پسرمو حسابی ترس ...

پیش میاد مخصوصن دبستان تو هر کلاس حداقل یکی از این بچه پروها همیشه هست