2777
2789
عنوان

بی ربط ترینوکامتنی که میتونی بزاری رو بزار😂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 2073 بازدید | 389 پست
بدرک که تاپیک من نیومدین فک کردین عزا میگیرم خیلی هم دلتون بخواد لیاقت ندارن مردم چیییییییییش☺️😆

اروم باش خواهرررر😂😂😂😂😂

🍷🫦What is meant for you will stay                               چیزایی که اینجا میزارم دلیه و هیچ ربطی به زندگی شخصیم نداره.  💅🏻':)  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز تو جیب لباستو خالی نکردی انداختی تو لباسشویی بفرما همش شد دستمال کاغذی که

مگه وبا گرفته شوهرش بیچاره کرونا گرفته

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ 

پاشو بریم یه چی بخوریم😂

گشادیم میشه🥱

🍷🫦What is meant for you will stay                               چیزایی که اینجا میزارم دلیه و هیچ ربطی به زندگی شخصیم نداره.  💅🏻':)  

اره دیگه 😂😂سرش باید خوب باشه

بییتلبتتتت،🤣🤣🤣

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

به خاله گفتم بریم بیرون

اهان خوب بعدش

ازاین حرفت واقعا ناراحت شدم چه وضعشه؟

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....                                                                   حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم    https://abzarek.ir/service-p/msg/1167349           

آیا بنده وکیلم؟

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔