2777
2789
عنوان

خالم میگه چهره تو چیپه یعنی ارزون

289 بازدید | 36 پست

بچه ها من زشت نیستم ولی قدم کوتاه یکم تپلم با قد 160 وزنم 65 زیادم تپل نیستم هرکی میبینه میگه توپری قشنگی بخدا کلی هم خواستگار داشتم همه بهم میگن قشنگی پوستم سفیده بینینو عمل کردم لبم ژل زدم 

بعد امروز خالم اومده خونمون گفتم دخترت خیلی قشنگخ دخترش مربی باشگاه از من کوچیک تره 18 سالشه پوستش سبزش بینش هم بزرگتره از من بعد خیلی پولدارن خیلی تیپ میزنن بعد من گفتم دخترت خوشگله کاش شبیهش بودم گفت آره چهره تو خیلی چیپه به بعضی ها گونی هم بپوشن میاد بخاطر هیکل قشنگشونه تو هم باشگاه برو بهم بر خورد یعنی چی آتیش گرفتممممم

💜✨💜✨💜✨💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلم شکسته بابا پر بازدید کجا بود درد و دل کنم قفل میکنم

الهی نشکنه عزیزم چرت گفته

لُرم🔥بزرگ و نجیب زاده ام🌙آریایی ام زاگرس نشینم🌏لر زاده ام نماد قدرت نماد جرعت🌱هادی چوپان 💪قاسم فاضلی 🎹

این خالها چشونه؟؟

مبگفتی ازت راجب چهرم اندام نظر خاستم ک نظر میدی؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بهش بگو حالا تعریفشو دادم دلیل نمیشه دور برداری گ

.ه بخوری

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است