2777
2789
عنوان

نمیفهمم شوهرم بهم خیانت کرده یا راست میگه😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2204 بازدید | 129 پست
بنطر من که سنی ازم گذشته میشه بخشید ولی حواست و کامل جمع کن ازین ببعد حداقل کاری ک میتوتی بکنی بگو م ...

یه سوالمم اینه که بنظرتون الان من عکسامونو پاک کنم از پیجم؟ که فک کنه از دستش ناراحتم؟ عکسای مشترک تو پیج خانوادگیمون گذاشتم نامزدیمون و اینا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم با حرفای سایه خیلی موافقم

یچیزی ذهن منو درگیر کرده.... بعد دوسال چرا یدفه باهم دوباره ارتباط گرفتن....ما نمیدونیم تو این دوسال هم چیزی بوده یا نه

تجربه چارسال متاهلی من نشون داد اون خیانتی که تو مشکلات و دعوا بوده از سر لج بازی بوده آیا تو این مدت بین تو و همسرت بحثی مشکلی بوده؟

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

منم با حرفای سایه خیلی موافقمیچیزی ذهن منو درگیر کرده.... بعد دوسال چرا یدفه باهم دوباره ارتباط گرفت ...

نه حتی تا همون شب ک بهش پیام داده دلم برات تنگ شده

یساعت قبلش داشت ببخشید قربون صدقم میرفت🤦🏼‍♀️

تولدش بود براش تولد گرفتم محبت کردم عکساشو پیجم گذاشتم

من احتمال میدم مقصر دختره بوده.... تولد شوهرتو یادش بوده پیام داده..... نکته مهمی رو گفتی

بنظر من زود تصمیم نگیر.... شوهرتم سنش کمه نتونسته تصمیم درستی بگیره هوایی شده... 

من نمیدونم ولی یکم بذار بگذره خودتو بزن ب اون راه بعد یواشکی حواست بهش باشه دورادور

هی😔

من چارساله متاهلم... ما خیلی مشکل داشتیم

یمدت شوهرم با اینکه میدونست من دوست ندارم همکارای خانومشو برسونه ولی یکیشونو میرسوند کاری چیزی هم داشت تو محیط کار انجام میداد براش... ما اونموقع ها باهم خیلی خوب نبودیم من که فهمیذم خیییلییی ناراحت شدم ولی خب فهمیدم چون از من ناراحت بوده.. سرد بودیم باهم.... یجورایی ام شوهر من خیلی ساده است.... من بخشیدمش با اینکه هنوز بعد دوسال ناراحتم میکنه یادش..... اما الان زندگی خوبی داریم... شناختم از شوهرم بیشتر شده متوجه شدم چون زیرنظرش گرفتم.. دیدم باهمکارای آقاشم همینقدر خوبه همه کاری براشون میکنه کلا دوست داره اطرافیان ازش تعریف کنن... 

اینو گفتم زود تصمیم نگیر... چون اونموقع ها من خیلی حالم بد بود حتی ب طلاق فک میکردم

من الان نمیدونم واقعا تو دل شوهرت چی میگذره ولی برای طلاق دیر نمیشه حداقل شش ماه فرصت بده ب خودت..

اینو نگفتم بعد ک دختره رو قهوه ای کرد یهو تمام عکسای عاشقانه منو و خودشو گذاشت پروفایلش بیوش زد جان ...

خب اون رو برای راضی کردن شما نوشته ،بعد دختره اکانتش پاک کرده چون لو رفته آکانت جدید بزنه ،خودش هم چون شما پیگیر نباشی آکانتش کلا پاک کرده آکانت جدید بزنه که شما ندونی ،به همین راحتی یعنی پشیمون نیست و حس زرنگ بودن کرده و میخواد به خیانتش ادامه بده و شما رو ساده فرض کرده ولی خبر نداره خدایی هست  و همون خدا انتقامش سخت تر از انتقامی هست که شما یا من بخوایم بگیریم .بسپار به خدا 

من از اول داستان خیانت رو خوندم 

میشه بگیدچندسالتونه؟چون به چشمم نیومد

دوم اینکه یه شناخت ضمنی درمورد شوهرت و خودت 

ما نداریم برای همین قضاوت و داوری ما ارزش نداره و محکم نیست 

شناخت خیلی مهمه 

یه دوستی تو تاپیک گفتند که ما اولش دعوا داشتیم ولی بعد از ۴سال زندگیمون بهترشده 

چرااا

چون بیشتر همدیگه را شناختند و درک ها بالا رفته 

اول کسی که میتونه بفهمه شوهرت خورده شیشه داشته یا نه روی سادگی و هوس زودگذر اینکاررو کرده خود تویی 

پس با درایت بیشتر برگرد به زندگیت و شوهرتو زیرنظربگیر و مثل دوعاشق زندگی کنید ولی زیرنظرش داشته باش 

خطای دوم مهمه 

اگرم خطا نکرد  زندگیتو ادامه بده و بذرعشق را بپاش تو محیط براش

ولی خطا کرد یا ثابت شد که خطا کرده  والفور اقدام کن 

والسلام 

ولی بدون که توخودت میتونی تصمیم بگیری و شناخت تو کاملتر از شناخت ما هستش 

پس بهترین راه همینه