2777
2789
عنوان

نمیفهمم شوهرم بهم خیانت کرده یا راست میگه😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2223 بازدید | 129 پست
همه ی تنم میلرزه😭

الهی دورت بگردم کاش پیشت بودم باهم حساب شوهرت و اون هرزه رو میذاشتیم کف دستشون

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه ی تنم میلرزه😭

الهی بمیرم واست ،خواهری کسی نداری باهاش حرف بزنی ؟واقعا حس بدیه .ولی اصلا به خودت ضعف نشون نده با آرامش کامل برو یه بابونه دم کن بخور ضعف اعصاب میگیری گلم .هیچی ارزش سلامتی خودت رو نداره

عکسای مشترکمونو از استوری پیجم پاک کنم؟ باهاش سرد بشم؟

ن هیچ عکسی پاک نکن سوژه بقیه میشین فقط باهاش سرد شو اصلا ن جواب پیامشو بده ن باهاش حرف بزن فقط برو با یکی از اعضای خانوادش صحبت کن

از اکانت تلگرامش بزن بیرون ب خودشم بگو زدم بیرون

بعد ی تلگرام با اسم و ایدی دختره نصب بکن بعد بهش پیام بده بگو فلانی بخاطر زنت نتونستم واضح باهات حرف بزنم و من تورو دوست دارم و حتی ب نفر سوم بودن راضیم فقط میخوام باهات ادامه بدم هرجوری شده و اینا ببین مزه ی دهنش چیه سعی کنی خودتو لوس کنی جلوش اگ چیزی باشه لو میره اگ چیزی هم نباشه واضح میفهمی

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

همین که فهمیدی بازم خدا یعنی هواتو داشته ،به روش بیار ولی جنگ و جدل نکن .شیطون گولش زده .اومد سوره ی مزمل ده بار روی چیز شیرین بخون بخور یه باهم محبتتون به هم زیاد تر شه .ان‌ شااالله که اون دختر هم بفهمه شما فهمیدین ،تهدیدش هم کنین بد نیست

ن هیچ عکسی پاک نکن سوژه بقیه میشین فقط باهاش سرد شو اصلا ن جواب پیامشو بده ن باهاش حرف بزن فقط برو ب ...

میترسم اینکارو کنم و واقعا یچیزی باشه 😭 اونوقت بعدش چیکار کنم

مردم چی میگن اگ جدا شم

همین که پیام های شما رو سریع واسه شوهرت فوروارد میکرده یعنی یه چیزهایی بوده

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
میترسم اینکارو کنم و واقعا یچیزی باشه 😭 اونوقت بعدش چیکار کنممردم چی میگن اگ جدا شم

مردم ک در هر صورت همه چی میگن عزیزم مهم حس و حال خودته باورکن مردی ک یبار خیانت کرده صدبار دیگ ام میکنه

باکره ای؟

همین که فهمیدی بازم خدا یعنی هواتو داشته ،به روش بیار ولی جنگ و جدل نکن .شیطون گولش زده .اومد سوره ی ...

دختره پیجشو پاک کرده دسترسی بهش ندارم

فقط وقتی بهش گفتم اومدی زندگیمو خراب کنی

گفت نه اگه میخواستم خراب کنم که باید من بهت پیام میدادم نه تو

بعدشم بلاکم کرد

شما تجربه خیانت داشتی؟؟

اره

میترسم اینکارو کنم و واقعا یچیزی باشه 😭 اونوقت بعدش چیکار کنممردم چی میگن اگ جدا شم

حالا چرا به جدایی فکر می کنید سریع ،ان‌ شاءالله‌ درست میشه اگه شوهرت مرد خوبیه فقط همین یکبار این غلط کرده احتمالا پشیمون میشه ،نگران نباشید ،قوی باشید و به خودتون مسلط باشید شما چیزی کم‌ندارین فقط اون فیلش‌ یاد هندوستون کرده ،هندوستون رو تهدید کنید معلومه از آبروش جلو پدر و مادرش می‌ترسه 

وقتي مي دونستي پسر خالت با شخصه ديگه عشق و عاشقي داشته حتي خواستگاري رفته بهم خورده نبايد زنش ميشدي و خيلي اشتباه كردي چون معمولا عشق اول فراموش نميشه

خدايا شكرت❤️🧡💛💚🤍💜💖💙