2777
2789
آدم نیستم دیگه عبرت نمی‌گیرم از هیچی

اخه واس ادمی این کارارو میکنن که لیاقت داشته باشه ذوق کنه تشکر کنه حبران کنه وقتی اینکارارو واست نمیکنه توام ولش کن به خودت برس 

برای خودت تولد بگیر

برای خودت وسایل بخر

غذای موردعلاقه ی خودتو بپز

بذار اونم همینطور یخ واس خودش بمونه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر منم خیلی حسابگره ی سال براش کیک و گل خریدم جوری برخورد کرد ک ازون ب بعد ی تبریک خشک و خالی میگم تا میره اعتراض کنه یاداوریش میکنم ساکت میشه

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹
چه اخلاق عجیبی نه ذوقی نه احساسی نه خوشحالی آدم انقدر بی حسانگار مشکل دارید قهر کردهشاید یه ناراحتی ...

اره همینطور سرد و خشکه خیلی ام بد رفتار می‌کنه . آبروم رفت پیش جاریم و برادر شوهرم اونا با هم عکس عاشقانه می‌گرفتن ... من که تولد شوهرم بود آنقدر غصه میخوردم

مثل بابای منهبه این مردا نباید محبت کردمامان من سوخت...تو نسوزاصلا چرا ادامه میدی بااین قوزمیت؟

ای خواهر این آنقدر به من بی محبته و سردی می‌کنه من این کارا رو میکنم میگم شاید یاد بگیره محبت کلامی که دائم ... ولی از سنگ محبت در میاد ازین نه ... افسرده شدم بخدا

از پس انداز خودم گرفتم

منم از پول خودم بود

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹
لیاقت ندارن . حیف محبت و پول

من ک الان چند ساله فقط تبریک میگم ،خودش باعث شد ک دیگه ذوقی برا تولدش نداشته باشم

اره همینطور سرد و خشکه خیلی ام بد رفتار می‌کنه . آبروم رفت پیش جاریم و برادر شوهرم اونا با هم عکس عا ...

چجوری با این اخلاق اومده خواستگاری مخت رو زده

خدا بهت صبر بده خیلی رو مخه ، آدم دلسرد میشه ذوق و علاقه توام از بین میبره 

ولش کن دیگه تحویلش نگیر لیاقت خوبی نداره اینجور آدمها رو اهمیت ندی بهت توجه میکنند

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
من آدم نمیشم که آنقدر سنگ تموم میذارم و عبرتم نمیشه

از سادگی خودت خوب واسه اینجور ادما تباید تولد گرفت کادوهم از سرشون زیادی عوضش بهش بگو تورو سرپرایز کنه مناسبتا،برای تو هدیه های گرون قیمت بخره تولدت و بهترین کافه ها ورستورانا بگیر،اینقد تحویلش گرفتی هوا ورش داشته

چجوری با این اخلاق اومده خواستگاری مخت رو زدهخدا بهت صبر بده خیلی رو مخه ، آدم دلسرد میشه ذوق و علاق ...

اون موقع که اینجور نبود آنقدر زبون چرب و نرم داشت وگرنه من دو بار جواب منفی دادم . خام زبونش شدم وگرنه اون موقع موقعیت خوبی هم نداشت