2777
2789
اره بخدا حیف محبت به سنگ کنم آب شده ... آنقدر محبت کلامی هم بهش میکنم این اصصصلا . نمی‌دونم شایدم خو ...

یه چیزی بهت بگم یکمی عقب بکش یکمی عادی تر رفتار کن. بعضی آدما فرقی نداره زن یا مرد، اگه زیاد تحویلشون بگیری فکر میکنن چه خبره و بهشون محتاجی و بدتر یاغی میشن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه چیزی بهت بگم یکمی عقب بکش یکمی عادی تر رفتار کن. بعضی آدما فرقی نداره زن یا مرد، اگه زیاد تحویلشو ...

اره شوهر من از این دسته ادماست... چی بگم .. گفتم تولدشه خوشحال بشه ولی اشتباه کردم پشیمونم الانم

عزیزم قبلش قهریامشکل نداشتین ‍

زن شوهر قهر باشن باید کل دنیا بفهمن؟ هییی همه چیز برعکس شده

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
آنقدر ریخت و پاش نکردم که... تولد معمولی بود ولی خب با بچه کوچیکه زیاد زحمت داشت برام.رفتم کادو و کی ...

خب دیگه

تجربه شد واست

از این به بعد پول جمع کردی خرج خودت کن برو واسه خودت طلا بخر حتی کوچیک

به اونم به شیوه خودش که دوس داره محبت کن

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "
اره شوهر من از این دسته ادماست... چی بگم .. گفتم تولدشه خوشحال بشه ولی اشتباه کردم پشیمونم الانم

پشیمون نباش 

بگو واس ول خودم کردم یکم شاد شم

از این به بعدم همین انرژی که برای شوهرت میذاری برای خودت بذار همین هزینه رو که کردی میدادی برای خودت یچیزی میخریدی

چه اخلاق عجیبی نه ذوقی نه احساسی نه خوشحالی آدم انقدر بی حس

انگار مشکل دارید قهر کرده

شاید یه ناراحتی ازت داره بهت نمیگه 

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم

اگ همیشه اینجوریه اسی ناراحت نباش اخلاقشه از این ادما زیاد هست 

از ته قلبشون دوست دارن ولی به روی خودشون نمیارن و سرد خشکن

به نظرم زمان شاید نرم ترش کنه 

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛