2777
2789
عنوان

بمیرم الهی توی این هوای سرد سردخونه ای😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 64 پست
خدا رحمتش کنه غم آخرت باش هییی یاد خودم افتادم وقتی بابا بزرگم فوت کرد ۸ شب بهمون گفتن تا بابام بیاد ...

😭💔

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یاد شبی افتادم که بالاسرش توی بیمارستان بودم. بعضیا نمیدونن از دست دادن پدربزرگ هم میتونه انقدر سخت ...

وای توروو خدا قلبم یخ زد 3سال شد نداشتمش🫡🫡🫡🫡😭😭😭😭😭اونم ی شب سرد بود که تنهامون گذاشت😭😭😭😭

شـــبــی شـایـد رهــا کـردم... جـــهـــان پــر اظــطـرابــم را                                                        کـــســی ایـنجـا نــمـی فـهــمــند مــنــو، حــال خــرابــم را
آخ چقدر غم داشت جمله ات💔😭خدا روح جفتشونو شاد کنه پنجشنبه اس💔😭

دلم میخواد بهت تسلیت بگم بگم خاک سرده دوست دارم بگم خدا صبرشو میده ولی نمیتونم چون هیچوقت عادی نمیشه هیچوقت😭😭😭😭😭 سه ساله که ندارمش باز امشب که تاپیکتو دیدم داغ دلم تازه شد دارم زار میزنم😭😭😭😭 بابا جون منم ذره ذره رفت هیچی به جز پوست و استخون نموند ازش اتیش میگرفتم که بخاطر لاغر شدنش گریه میکرد و لباس گشاد میپوشید لعنت به سرطان لعنت لعنت لعنت 

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
خدا رحمتش کنه من عاشق پدر بزرگم بودم تو سن ۶۴ سالگی پر کشید داغ پدربزرگ خیلی سخته من هنوزم بعد چندسا ...

الهی بمیرم روحشون شاد💔🫠😓

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
الهی بمیرم روحشون شاد💔🫠😓

خدانکنه عزیزم جمیع رفتگان

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

مگه چی داره این زندگیوقتی نتونی دردتو به کسی بگی چیش قشنگه اخه

اون ور میخوای به کی بگی اخه

به خدا بگو عزیزم نیاز به آدمای دیگه نیس که یه روز هستن یه روز بی دلیل تنهات ميذارن خدا همیشه کنارته 

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
وای توروو خدا قلبم یخ زد 3سال شد نداشتمش🫡🫡🫡🫡😭😭😭😭😭اونم ی شب سرد بود که تنهامون گذاشت😭😭😭😭

بابابزرگ من هم یه شب سرد رفت. دستشو اون شب تو دستم گرفتم بودم. گرم بود. رگ آبی دستش بالا اومد بود. نوازش میکردم دستشو. بعد، جلوی خودم رفت.

فرداش، بعد از غسل دادنش، دستشو گرفتم. یخ یخ بود.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟