2777
2789
عنوان

به مادر شوهرم گفتم شوهرم باید اجازه بده

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 31 پست
انتظار داره من بدون اجازه شوهرم ماشین بردارم برم دنبالش بد اون به خواستش برسه من اخم شوهرم تحمل کنم

وااا

واسه دل خودت بی اجازه بری بیرون باز یه حرفی...ولی بری ایشونو بیاری و حرفم بشنوی؟؟

نکن

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه ش اتوبان نیست از داخل چنتا شهر رد میشم

از کمربندی برو خوو

چند ساله میشینی؟ شهر بزرگی؟

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
یه ساله،ولی الان تهران رانندگی میکنم جاهای شلوغ زیاد رفتم و تمرکزم بالاس

اگه تهرانی پس بشین

من سه ماه بود گواهی نامه گرفته بودم از اینجا رفتم چالوس

😂😂😂همسرم حرفی نداره بهش گفتم ماشینو سرویس کن مشکلی نداشته باشه گفت ان شاالله،ولی از برادرش مطمئن ...

با جاریت صمیمی هستی ؟؟

انشاالله سفرت بی خطر باشه عزیزم

بترس از دادگاهی ک قاضیش شاهدهم باشه
هرجا میریم من میشینم ولی مسیر طولانی جابجا میشیم وهمسرم رانندگی شبو به من پاس میده

زرنگه😂😂

آره خداروشکر،کاری بهم نداریم بنده خدا غریبه تو خانواده مون ومن خیلی سعی میکنم هواشو داشته باشم

آخی آفرین دختر خوب 

ایشالله بهترینها نصیب قلب مهربونت

بترس از دادگاهی ک قاضیش شاهدهم باشه