2777
2789
عنوان

حس میکنم ترشیده شدم

346 بازدید | 34 پست

۲۲ سالمه یعنی چی اخه؟ هرکی بهم میرسه میگه ایشالا عروس بشی ایشالا یه شوهر خوب ، یا میپرسن خاستگار نداره؟ خواهرم همش میگه نذر کن دعا کن یه شوهر خوب داشته باشی من غصم میگیره حس میکنم ترشیده شدم تو فامیلمون همه ۱۸ ۱۹ ۲۰ ازدواج کردن فقط چند نفر موندن ۲۶ ۲۵ میترسم تا ۳۰ ۳۵ ازدواج نکنم چی؟ اونموقع جیکار کنم قطعا افسردگی مزمن گرفتم از حرفاشون

خدایا شکرت❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم بیستم داره فکر ازدواج دیونم می‌کنه کاش بتونم از ذهنم حذفش کن

وای بخدا منم روانی شدم کلا تاالان ۲ تا خواستگار داشتم اصلا نمیدونم چیکار کنم ازدواج برام کمرنگ بشه

خدایا شکرت❤️

بیخیال بابا الان اونایی که خیلی زود ازدواج کردن چه گلی به سرشون زدن که فکر میکنی تو عقب بمونی از مجردیت لذت ببر به وقتش با آدمش ازدواج نکن نه به حرف مردم که بعدا پشیمون شی کاش صبر میکردم و زود ازدواج نمیکردم ..

دخترای فامیل ما ۳۰ رو رد کردن و تازه ازدواج کردن بیا ببین چقدر خداروشکر خوشبختن

ببین من از بچگی توی اینجوری محیط بزرگ شدم همین الانش خیلی از حرف مردم اذیت میشم😭 نمیدونم واقعا جیکار باید بکنم من خیلی میخام از ذهنم پاک کنم ولی نمیشه

خدایا شکرت❤️