2777
2789
عنوان

صدای روضه میاد💔🙂میشه ی لحظه بیای⁉️🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 51 پست
انشاءالله تا آخر همین امسال با یه آدم خیلی خفن ازدواج کنی🤍

الهی خیر ببینی اجرت با خدا بعدم حضرت فاطمه🙂❤

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

فداتشم دختر قشنگ

خدانکنه ❤واقعا دلم میخواد ی خانواده داشته باشم (: 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریدن تو ازدواج 

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

ریدن تو ازدواج

خب ی سریا هستن دلشون میخواد مث من 

چون واقعا نمیخوام دوست پسر داشته باشم 

منم جوونم ارزو دارم 

انشاالله زود. زود بهترین مرد سرراهت قرار بگیره

الهی خیر ببینی اجرت با خدا بعدم حضرت فاطمه🙂❤

مرسی فداتشم ❤الهی خیر ببینی اجرت با خدا بعدم حضرت فاطمه🙂❤

عزیزمی.... 

ذکر استغفار

ذکر 

“حَسْبِيَ اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكِيلُ وَ لَا حَوْلَ‏ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ‏ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ لَّا إِلَهَ إِلَّا أَنتَ سُبْحَانَكَ 

إِنِّي كُنتُ مِنَ الظَّالِمِينَ”

و نماز استغفار رو تو نت سرچ کن و بخون

گلم شاید باورت نشه اما این ذکرها یهویی به دلم افتاد که واست نوشتم

رفتم ذکر کامل حسبی الله رو سرچ کنم، دیدم نوشته واسه ازدواج 😍

ان شاءالله که سفید بخت بشی گل... 

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
مطمئن باش به زودی این اتفاق میفته من واقعا دعاهام میگیره 🫶🏻

الهی خیر ببینی الهی هرچی میخوای همون شه اسمم ساراست لطفا خیلی دعام کن (: 

عزیزمی.... ذکر استغفار ذکر “حَسْبِيَ اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكِيلُ وَ لَا حَوْلَ‏ وَ لَا قُوَّةَ إِلّ ...

ممنون فداتشم دعاشو میذارم پس زمینه ی گوشیم ک هروقت خواستم بازش کنم چشمم بیفته بهش بخونم❤❤🙂الهی خیر ببینی سفید بخت بشی هرچی میخوای همون شه