2777
2789
عنوان

قرص ارامبخش واقعا آرومم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 35 پست
به عنوان کسی که تجربه داره باید ی واقعیتیو خدمتتون عرض کنماکثر قرصهای افسردگی ، قرصهای ارامبخش و قرص ...

بس چیکار کنم همراهی رو امتحان کردم چاره ای ندارم😔

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
دقیقایسری افراد بی اطلاع میان فقط نظردهی میکنن و فکر میکنن لطف میکنن در حق بقیهنمیدونن اگر نظرشون ذر ...

من بشدت با قرص اعصاب مخالفم و کلی دلیل دارم

بنظرم تاا یه ادمی واقعا نیاز نداشته باشه نباید بخوره

همه این روزا مشکل عصبی بودن دارن 

من خودم قرص میخورم وقتایی که حالم خیلی بده و کنترلش دستم نیست ولی اینارو مرتب بخوری اعتیاد وحشتناکی داره

دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باور کن نه قطع کردنش خیلی سختهتو مدت قطعش ادم بدتر از روز اولشه کلی راه هست دمنوش بابونه واقعا ارامش ...

رفیق خودم مشکل وسواس فکری داشت

هیچی ارومش نمیکرد کارش از این چیزا گذشته بود

حتی همین دمنوش هارو  بهش معرفی کردم

کلی مصرف کرد هیچ به هیچ

اما با قرص و باشگاه بهتر شد

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
دقیقایسری افراد بی اطلاع میان فقط نظردهی میکنن و فکر میکنن لطف میکنن در حق بقیهنمیدونن اگر نظرشون ذر ...

بحث اعصاب و روان یه بحث علمی هست و داروهاش هم علمی هستن و حرفهای خاله خان باجی نیستن

و همیشه علم پیروز است

🙏🏻✌🏻

چه دارویی میخوری استارترجان؟چند روزه،بهتر شدی؟منم درگیری اعصاب دارم🤦🏻‍♀️

عزیزم میخاستم شنبه برم دکتر بنویسه

شما چرا

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
چیکبار کنم عزیزم راهی نمونده برام دخترم بشدت بهم وابسته هست اصلا از دستش آرامش ندارم ک بخام یوگا هم ...

دخترت بزرگ میشه 

اما جیزی که از تو میمونه یه مادر که به قرص اعصاب اعتیاد داره

بدون اونا نمیتونه زندگی کنه پس تصمیمی واسه ترکش نداره

همش میخوابه وقتی که دخترش بهش احتیاج داره

دخترش دیگه بزرگ شده ولی اون حتی حالش جوری نیست که بتونه کنارش باشه

دمنوشای ارامش دهنده رو امتحان کن 

اونقدر به دخترت بچسب که خودش از تو خسته بشه

دوتایی برید پیش یه روانشناس و مشاور تا ارومت کنه 

گوشی رو تا جایی که میشه کنار بزار

دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

بس چیکار کنم همراهی رو امتحان کردم چاره ای ندارم😔

دمنوش های مختلف رو امتحان کنید

حتما نماز بخونید

مدیتیشن انجام بدید

اسمر ارامش یا اسمر خواب ببینید(گوگل سرچ کنید میاد)

موسیقی شاد گوش بدید

بیشتر بخندید

روزانه حداقل یکساعت از تایم روزتون رو بیرون از خونه سپری کنید حتی شده با بچتون.

رفیق خودم مشکل وسواس فکری داشتهیچی ارومش نمیکرد کارش از این چیزا گذشته بودحتی همین دمنوش هارو بهش م ...

وسواس فکری بحثش جداست 

این بنده خدا فقط نا اروم و عصبیه 

قرص اعصاب تحویز نکن واسش

وسواس فکری بحثش جداست این بنده خدا فقط نا اروم و عصبیه قرص اعصاب تحویز نکن واسش

تجویز نکردم بهشم گفتم اصلا معجزه نمیشه با قرص

ولی کلا واسه بعضی مریضی ها مثل رفیق خودم واجبه و ضرر خاصیم نداره حس میکنم همه گارد دارن به این قرصا

دوست من فقط یه نوع قرص با پایین ترین دوز بهش دادن

تصور میکرد قراره یه پلاستیک قرص بخوره هر روز

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
بحث اعصاب و روان یه بحث علمی هست و داروهاش هم علمی هستن و حرفهای خاله خان باجی نیستنو همیشه علم پیرو ...

شما اگر ذره ای علم داشتید ، در این رابطه‌تحقیق میکردید از منبع درست.

اکثرا خود دکتر های روانپزشک هم با قرص دادن به مریض موافق نیستن ،البته به جز اونایی که فقط میخوان از سر خودشون باز کنن

و قرص دادن اخرین راهشونه

چون خودشونم به عنوان کسی که علمش رو داره میدونه که چه عوارضی داره که از فوایدش بیشتره و چیز متاثر و دائمی نیست.

بنده هم بنظرم بیشتر از شما در این زمینه اطلاعات دارم ، دانشجوی پزشکی ام! پس ممنون میشم همه چیز رو بی اطلاع پای علم نزارید

تجویز نکردم بهشم گفتم اصلا معجزه نمیشه با قرصولی کلا واسه بعضی مریضی ها مثل رفیق خودم واجبه و ضرر خا ...

چه گاردی؟

من فقط زیاد از این دارو ها میدونم و مصرفشون هم کردم

میدونم اخرین راه قرصه 

شما اگر ذره ای علم داشتید ، در این رابطه‌تحقیق میکردید از منبع درست.اکثرا خود دکتر های روانپزشک هم ب ...

شما اگه دانشجوی پزشکی بودی که اول همه علم روان پزشکی رو تایید میکردی نه حرفای خاله خان باجی رو تایید میکردی

شما اگه دانشجوی پزشکی هستی منم فارغ التحصیل دانشگاه هارواردم کی به کیه ؟ هان😀😉!!!!

حوصله ی بحث با طبقه ی اعوام رو ندارم🙏🏻