2777
2789
عنوان

شوهرم بهم اهمیت نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 44 پست
بهترین راه حل اینه اصلا غر نزنی بهش نگو ابراز احساسات نکن ببین چجوزی میاد پیگیرت میشه

این کارم کردم کلا دیگه بیخیال زندگی میشه 

اگر پیگیری نکنم که بیا خونه و فلان دیگه باید از خونه دوست و رفیق و همکاراش بکشمش بیرون 

تربیت خانوادگیش اینطوری یاغیه سرکش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند ساله داره یاد میگیره ولی تا الان هیچ درآمدی نداشته

ببخشید شما هم مث خواهرم، ولی دلم میخواد با چشم باز انتخاب کنی.... 

ترید شغل دوم محسوب بشه مشکلی نیست

اما واسه شغل اول نمیشه بهش اعتماد کرد

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
مرسی عزیز دلم:)🤍🫂ایشالله هرچی خیره پیش بیاد

فدایت....💚

ان شاء الله 

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
باورش اصلا خیلی سختهنمیدونم چرا وقتی انقدر عاشقمه باز دنبال این و اونه

یا تظاهر می‌کنه عاشقه ،یا شما اشتباه میکنی  خیانتو 

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
یا تظاهر می‌کنه عاشقه ،یا شما اشتباه میکنی خیانتو

3 سال ادم تظاهر میکنه؟؟ 

نه خودم با گوشای خودم شنیدم همه حرفاشو پشت در بود باتلفن حرف میزد

بعدشم زنها تو این موارد اشتباه نمیکنن

لایکم نکن لطفا🙏
3 سال ادم تظاهر میکنه؟؟ نه خودم با گوشای خودم شنیدم همه حرفاشو پشت در بود باتلفن حرف میزدبعدشم زنها ...

چطور ممکنه

پس خیلی باید حرفه ای باشه که تونسته ۳سال نقش بازی کنه ودم به تله نده، داش با تلفن صحبت می کرد رفتی بگی بهش کیه؟

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
چطور ممکنهپس خیلی باید حرفه ای باشه که تونسته ۳سال نقش بازی کنه ودم به تله نده، داش با تلفن صحبت می ...

اره داشت قربون صدقه طرف میرفت

بعدشم از یه شماره بهش پیام اومد شبش که شالم و برام بیار

کلی بحث و دعوا داشتیم و قهر و.. 

ولی اصلا زیر بار نمیره

لایکم نکن لطفا🙏
اره داشت قربون صدقه طرف میرفتبعدشم از یه شماره بهش پیام اومد شبش که شالم و برام بیارکلی بحث و دعوا د ...

واقعا بعضی وقتا برام سواله که چرا  فکر میکنن که خورشید همیشه زیر ابر میمونه، والا به پیر به پیغمبر نمی‌مونه بالاخره ی روز گندش در میاد ،حالا چه خودت لو بدی چه خودش بخواد لوت بده

اره داشت قربون صدقه طرف میرفتبعدشم از یه شماره بهش پیام اومد شبش که شالم و برام بیارکلی بحث و دعوا د ...

من ی همکاری داشتم سر موضوع رفاقت با ی خانم زندگیش رفت رو هوا ،همیشه میگه. آدم میخواد ی غلطی کنه یا باید دور از محل زندگیش باشه یا کسی خبر دار نشه ،و الا لو میره