2777
2789
عنوان

دوست دارم ازدواج کنم ولی▪️▪️▪️

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 46 پست
خب دیدم ک پسرای ۲۳،اینام هستن..

چرا تو این سن عجله ب ازدواج داری ؟

من ب ناچار مجبورم چند ماه دیگه عروسی کنم 

ولی خب قطعا مجردی خیلی اسون تر و راحت تر برام زندگی میگذشت 

از وقتی نامزد کردم همش استرس دگیری ذهنی 

فکر فکر فکر 

حساسیت بی مورد 

و....

ببین بعد ازدواج چ شووود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرکسی نظری دارهاز ۱۸سالگی دختر دم بخته۳۰سالگی عزیزم خواستگار کجا بود؟دختر تا یه سنی خواستگار خوب دار ...

برای یه دختر موفق و تحصیکرده  و با موقعیت اجتماعی بالا ۴۰ سالگی هم خواستگار خوب داره تازه نه خواستگاری که بیاد در خونه بزن عصر نبوی خواستگاری که باتوجه به موقعیت اجتماعیش سراغش میاد وگرنه دختری که تو خونه نشسته تو خونه منتظر خواستگاره دیگه حرفی برای گفتن نمیمونه براش بگیم ما همون بهتر بره شوهر کنه چون هنر دیگه ایی نداره 

هرکسی نظری دارهاز ۱۸سالگی دختر دم بخته۳۰سالگی عزیزم خواستگار کجا بود؟دختر تا یه سنی خواستگار خوب دار ...

شما هنوز تفکرات قدیمی داری بخدا دختردایی من توسن۳۰سالگی ازدواج کرده الان۱دختر داره ویکیم توراهی داره خیلیم خوشبختن

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

برای یه دختر موفق و تحصیکرده و با موقعیت اجتماعی بالا ۴۰ سالگی هم خواستگار خوب داره تازه نه خواستگا ...

کاملا باحرفات موافقم حقه

شما هنوز تفکرات قدیمی داری بخدا دختردایی من توسن۳۰سالگی ازدواج کرده الان۱دختر داره ویکیم توراهی داره ...

عزیزم نظر من بود و به کسی ربطی نداره من چه فکری دارم

شما برو۴۰سالگی ازدواج کن به من جه اخه

من با استارتر صحبت میکنم.

دختری از تبار مَشَد😍❤

عزیزم نظر من بود و به کسی ربطی نداره من چه فکری دارمشما برو۴۰سالگی ازدواج کن به من جه اخهمن با استار ...

عزیزم اینجا یه سایت عمومیه وقتی اومدی تواین سایت باید انتقاد پذرباشی چون همه بهم نظر میدن لطفا ناراحت نشو من قصد بی احترامی نداشتم

نه عزیزم ناراحت نشدماگه ناراحتتون کردم شرمنده

مهم نیست عادت دارم به این که مردم باعث ناراحتیم بشن وقتی خانوادم ناراحتم میکنن نباید از مردم انتظار داشته باشم که خوشحالم کنن

نکن دختر الان درس بحون پیشرفت کن دانشگاه برو ارشد بگیر بعد کار کن با توجه به موقعیت اجتماعی بالاس مث ...

عزیزم پس چیکار کنم؟امیدوارم درک کنی 

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

آها یعنیهم استقلالش هم اون بعد روانی که یکی باشه تو زندگیت هم بچه و اینده و همه ی اینا؟

اره تقریبا

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾