2777
2789
عنوان

پس چه تونه (علامت سوال ) یه سریا واقعا پارکینسون دارن و جوگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 30 پست
توهین که نکردم تاپیکشو باور نکردم گفتم باور نمیکنم فقط هم من نبودم ( تاپیکش به شعور ادم توهین میکرد ...

پنیک؟ منظورت پانیکه؟ پانیک ی ترس ناگهانیه. چه ربطی به تاپیک اون خانم داشت آخه.  اونا پانیک گرفتن؟ عجیبه واقعا

اصلا معنی این چیزایی که میگی بلدی یا برای خودت در میاری؟

یکم مطالعه کن عزیزم پارکینسون بیمار روانی نیست منبع جدید ارائه نده

عزیز دلع من 

مطالعه من بالا هست 

ادما دچار اشتباه میشن دیگه قرار نیست هی تو سری بهشون بزنیم 😅 پارانوید منظورم بود

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پارکینسون هیچ ربطی به رفتار و روان ندارهپارکینسون لرزش دست و اندام بدن موقع استراحته

دقیقا🙂

منم یه لحظه ناراحت شدم چون پدرم توی سن کم دچار پارکینسون شده 

خداروشکر اسی گفتن اشتباه شده 

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار♥️😴

پنیک؟ منظورت پانیکه؟ پانیک ی ترس ناگهانیه. چه ربطی به تاپیک اون خانم داشت آخه. اونا پانیک گرفتن؟ عج ...

پنیک یا پانیک منظورت تلفظشونه یا نوشتنشون 

بله عزیژ من مادر باردار هست تو سایت از تاپیک اون خانم ترسیده بودن تاپیکش استرس زا بود 

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

دقیقا🙂منم یه لحظه ناراحت شدم چون پدرم توی سن کم دچار پارکینسون شده خداروشکر اسی گفتن اشتباه شده

الهی بگردم الان بهترن ؟

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
عزیز دلع من مطالعه من بالا هست ادما دچار اشتباه میشن دیگه قرار نیست هی تو سری بهشون بزنیم 😅 پارانوی ...

پدرم پارکینسون داشت رو آدمای پارکینسونی به شدت حساسم 

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
دقیقا🙂منم یه لحظه ناراحت شدم چون پدرم توی سن کم دچار پارکینسون شده خداروشکر اسی گفتن اشتباه شده

اره بابا خوردنم😅  

هی به خودم قول میدم تاپیک نزنم ولی دیگه واقعا تاپیک نمیزنم یه سری هم تایپک زدم اقایون سایت نیاید و درخواست دوستی ندن خانم های سایت خوردنم و تاپیکم ترکید

تازه متوجه شدیم ۴۵ سالشه بابام سنی نداره بیشتر وقتا لرزش دست و عرق زیاااد داره

چه سن کم   ان شاءالله خوب خوب میشن 

پدرم پارکینسون داشت رو آدمای پارکینسونی به شدت حساسم

خب من از کجا بدونم بابای شما اینجوره عزیز من 

قصد اذیت کردنتو که ندارم 

خود بابای منم روماتیسم داره حالا اگه یکی اشتباه کرد راجع به بیمارش که پیش هم اومده چندبار برام  باید حالشو بدجور بگیرم 🥲

تازه متوجه شدیم ۴۵ سالشه بابام سنی نداره بیشتر وقتا لرزش دست و عرق زیاااد داره

ان شاءالله بهتر بشه

سایه اشون مستدام 🌸

خب من از کجا بدونم بابای شما اینجوره عزیز من قصد اذیت کردنتو که ندارم خود بابای منم روماتیسم داره حا ...

پدر من فوت کردن .. جوابی ندارم بهت بدم فقط قبل تاپیک زدن یکم دقت کن کار سختی نیست خدانگهدار

پدر من فوت کردن .. جوابی ندارم بهت بدم فقط قبل تاپیک زدن یکم دقت کن کار سختی نیست خدانگهدار

خدارحمتشون کنه 

اره اصلا دیگه هیچ وقت تاپیک نمیزنم حالم بد بود

تاپیک زدم بهتر بشم بدتر حالم گرفته تر شده 

خدانگهدار شما

پنیک؟ منظورت پانیکه؟ پانیک ی ترس ناگهانیه. چه ربطی به تاپیک اون خانم داشت آخه. اونا پانیک گرفتن؟ عج ...

راستش خواستم بیخیالت بشم ولی اینکه فکر کنی یه نفرو ضایع کنی وناراحتش کتی و احساس خوبی بهت دست بده نشون میده ادم ظالمی از این ظالم بودنت لذت ببر چون هیچ کسی طرفت نمیمونه میشی تنهای تنفرت انگیز 

من این تاپیکو صرفا جهت این زدم که مردم رو به ارامش دعوت کنم و بگم کسی قصدی نداره از کامنتش ولی مفهموم رو درک تاپیکو نکردی و جاش  بهم درس خوبی دادی اینکه  خیلی وقتها مردم تو فشار و استرس ناراحتی باشن ارامیش بیشتری دارن پس به جای راهنماییشون بهتره بذاری تو استرس خودشون باشن