2777
2789
نمیدونم روز ۱٠پری رفتم سونو،گفت تخمکات ازاد شن..یعنی نیازی نی بزنم؟

برای روز ده کوچیکن میدونی باید سایز نرمالش۱۸تا ۲۴باشه روزی دو میل رشد میکنن برا اون بهت داده من دیگه والا دو ساله درگیرم خودم دکتر شدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای باباهمسرمن سه ماه داروخوردبازم هیچی الان بازدارومیخوره اطرافیانموکه دیدم خانمهایی که مشکل داشتن و ...

بیین انتظاره چی بگشیم اصلا نازایی اقایون انگار درمانی نداره بخدا😓خیلی ناراحتم 

شما بجه نداری؟

چندسالته ؟

نه بابا دو سال گذشته میخوام سنمم بالاست ۳۲

بایذ جیکار کنیم این اسپرم های ضعیف رو 

همش باید جواب فامیلا خانواده هامون رو بدیم که چرا بچه نمیاریم این بدتر عصابمو خراب میکنه

بیین انتظاره چی بگشیم اصلا نازایی اقایون انگار درمانی نداره بخدا😓خیلی ناراحتم شما بجه نداری؟چندسالت ...

من یه دختردارم اونم دوسال طول کشیدباداروبود چندروزدیگه میرم تو۳۴سال

درانتـــظاردوبـــاره مــــادرشـــدن
برای روز ده کوچیکن میدونی باید سایز نرمالش۱۸تا ۲۴باشه روزی دو میل رشد میکنن برا اون بهت داده من دیگه ...

یعنی بدون امپول نمیشه؟؟اخه قبلا تاپیک زودم یکی گفت اول اقدام کن اگ نگرفت امپول بزن