2777
2789
عنوان

بزرگ ترین موفقیتای زندگیتونو نام ببرین تا الان (20نمره)

| مشاهده متن کامل بحث + 2075 بازدید | 111 پست
آفرین ولی تیزهوشان که رتبه رو اعلام نمیکنه تو مدرسه متظورتون هست آزمونهای پایش؟

اون زمان که من امتحان دادم آزمون نمونه و تیزهوشان یکی بود 

و‌ رتبه ام میدادن 

براساس رتبه میرفتی تیزهوشان یا نمونه 

الان نمیدونم چطوریه سبک برگزاری آزمونش 

میشه برای منم بفرستید

بله حتما✨️

مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡🤍🤍گاهی اوقات نمیتونم درست جمله بندی کنم پس اگه دیدین اشتباهه حتما بهم بگید..اگه بختیاری یا کورد هم هستید لطفا با این کاربری بختیاری یا کوردی حرف بزنید 😁ممکنه متوجه نشم اگه سعی بکنید بهم یاد بدین معنی جملاتو که دیگه خیلی ممنونم🤍🤍🤍🤍  این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :✨️✨️دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش✨️✨️ به اصالت خودتون افتخار کنید به اینکه توی چه قومی متولد شدید افتخار کنید و گویش و لهجه اون زبون رو یاد بگیریدو به قوم های دیگه احترام بذارید اون وقت می‌فهمید که آدم‌ها توی قومیت‌های مختلف چه خصلت‌های عجیب و خوبی دارن و شهری که توش زندگی می‌کنید رو برتر ندونید. واژهٔ شهرستانی، دهاتی و.... واژگان زیبایی هستن اما یک عده انسان ناآگاه از اونا در موقعیت های نامناسب استفاده می‌کنن. هیچ‌کس شهرستانی نیست، هرکس هم که توی تهران به دنیا اومده با کلاس نیست. اینا هیچ کدومشون روی شخصیت و فرهنگ ما تاثیری نمی‌ذارن و حتی به زبان مادریمون که فارسی باشه چیزی اضافه نمی‌کنن. هیچ شهری برتری به شهر دیگه نداره همینطور هم آدم‌هاش. این حرف‌ها فقط باعث تفرقه‌افکنی و تنفر قومیت‌ها نسبت به هم می‌شه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه چیزای عجیبی دیدی؟

متوجه منظورت نشدم عزیزدلم🙏

مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡🤍🤍گاهی اوقات نمیتونم درست جمله بندی کنم پس اگه دیدین اشتباهه حتما بهم بگید..اگه بختیاری یا کورد هم هستید لطفا با این کاربری بختیاری یا کوردی حرف بزنید 😁ممکنه متوجه نشم اگه سعی بکنید بهم یاد بدین معنی جملاتو که دیگه خیلی ممنونم🤍🤍🤍🤍  این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :✨️✨️دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش✨️✨️ به اصالت خودتون افتخار کنید به اینکه توی چه قومی متولد شدید افتخار کنید و گویش و لهجه اون زبون رو یاد بگیریدو به قوم های دیگه احترام بذارید اون وقت می‌فهمید که آدم‌ها توی قومیت‌های مختلف چه خصلت‌های عجیب و خوبی دارن و شهری که توش زندگی می‌کنید رو برتر ندونید. واژهٔ شهرستانی، دهاتی و.... واژگان زیبایی هستن اما یک عده انسان ناآگاه از اونا در موقعیت های نامناسب استفاده می‌کنن. هیچ‌کس شهرستانی نیست، هرکس هم که توی تهران به دنیا اومده با کلاس نیست. اینا هیچ کدومشون روی شخصیت و فرهنگ ما تاثیری نمی‌ذارن و حتی به زبان مادریمون که فارسی باشه چیزی اضافه نمی‌کنن. هیچ شهری برتری به شهر دیگه نداره همینطور هم آدم‌هاش. این حرف‌ها فقط باعث تفرقه‌افکنی و تنفر قومیت‌ها نسبت به هم می‌شه.

بدون کتاب کنکور رشته مهندسی قبول شدم رشته ای ک تازه اومده بود

تونستم شاغل بشم و مستقل .۹۰ درصد جهازمو گرفتم سیسمونیمم خودم گرفتم همه مارک و جنسای عالی

ازدواج خوبی داشتم

۴ساله علاقه شدیدی ب حضرت مهدی پیدا کردم. همیشه دستمو میگیرن.پدر مهربانی دوست داشتنی من

عاشق این بودم پسردار بشم ک خداروشکر شدم

خونمو دوست نداشتم پارسال عوض کردم همون جور ک میخواستم 

۹سال گواهینامه داشتم ولی پشت ماشین نمیشستم امسال میشینم و خودم راحت میرمو میام

چندین سال میخواستم بینیمو عمل کنم میترسیدم ۲۴روزه عمل کردم

و بزرگترینش اینه ک من خوشبختم

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
ممنون میشم برام بفرستین💜جسارتا شما الان محجبه این؟ منظورم اینه که در مورد این قضیه هم تونستین به نت ...

حتما🤍من  محجبه هستم بله نه تنها داخل ایران بلکه خارج از ایرانم نمیگم تمام قوانین رو رعایت کردم اما تا جایی که بتونم سعی میکنم حفظ بشه.. چندتا از کتاب هارو برای شما اینجا مینویسم عزیزدلم فقط تنها توصیه ای که میتونم بهت بگم بر اساس تجربم اینکه دنباله رو نباش حتی فکر نکن که خود من هم درست میگم.. و این رو همیشه در نظر بگیر (( امیدوارم بعد فرستادن این پست سرم به باد نره😂😂)) تحریفات واقعیت داره و توی ایران شما به هر کتاب و منبعی شک داشته باش و دنبال منبع اصلی و بدون تحریفش بگرد سخت به دست میاد اما ارزشش رو داره

مهم ترین کتاب ها

اول از همه خود قرآن با کتاب هایی که تفسیر کردن آیات رو _نهج البلاغه _ تمام زندگی نامه های مکتوب پیامبر و حضرت علی

تمام کتب معاد شناسی

انجیل و حتی تورات

المفصل في تاريخ العرب قبل الإسلام 

مقالات فرانسوا دروش

گروش به اسلام در دوران پیشامدرن

تاریخ الرسل

کتاب چرا مسلمان نیستم

واژه های دخیل در قرآن مجید

کتب قرآن شناسی شهید مطهری 

قرآن شناخت بهاء الدین خرمشاهی

پیشگویى هاى علمى قرآن

قرآن و علوم طبیعت

التمهید فی علوم القرآن

مکاتب تفسیری

۲۳ سال

در آغوش نور

مقایسه اى میان تورات، انجیل، قرآن و علم

معراج السعادة

دین دیوانگی

ارشاد القلوب

حقیقت درباره ی محمد

محمد پیغمبری که از نو باید شناخت

کتاب روح مجرد

شیعه گری

کتاب های آقای سید محمد حسین حسینی تهرانی

زندگینامه ی تمام رسل

لهوف

القطره

تازیان و ریشه های کشتار

این کتاب هارو خودت درک و تفسیر کن و هم نقد کن هم قبول کن